Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most tényleg nincs esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg nincs esélyem filigrán nőknél, ha egy kicsit kövér vagyok?

Figyelt kérdés
Tényleg ezért gyötörjem magam fogyokúrával mert a filigrán lányoknak nem fog bejönni? 180 cm vagyok és 100 kg. Sportolok, rendszeresen futok és mégis. Tehát valószínűleg genetika. Éheztessem magam azért mert mindenem a nők? És sajnálom nem tetszenek a kövér nők. Szerintem jól mutat egy filigrán lány melett egy kicsit pocakos férfi. Neten próbálok ismerkedni tinderen de csak kövér nők jönnek.

2023. aug. 15. 16:52
1 2 3 4 5
 1/47 A kérdező kommentje:
Szerintem a sovány férfit még kevésbé szeretik a nők. Nem így van? Vannak itt filigrán nők? Tudnának állást foglalni?
2023. aug. 15. 16:55
 2/47 anonim ***** válasza:
97%
Menj már a fenébe...
2023. aug. 15. 16:59
 3/47 A kérdező kommentje:
Köszi. Miért is kapnék valami empátiát. Rúgj csak belém. 26 évesen itt vagyok egyedül sose volt még barátnőm, csak prostikhoz járok, ami miatt anyagilag nagyon rosszul állok. Sokáig nem is szerettem volna barátnőt, de most már igen. Mentális betegségem van, de mivel jól van kezelve gyógyszerrel nincs gond. Viszont a gyógyszer mellékhatása is lehet a hízás mert 7 kg-ot híztam mióta szedem. Ha abbahagyom nagyon rosszul leszek nem lehet.
2023. aug. 15. 17:04
 4/47 A kérdező kommentje:
Én úgy látom hogy egy szép vékony lány jól mutat egy kicsit mackós férfi mellett. És érzem hogy talán nekik is tetszhet, mert hozzábújhatnak, meg egyfajta védelem mintha egy sovány férfi lenne. De nem tudom hogy így van-e vagy csak én érzem ezért érdeklődök
2023. aug. 15. 17:06
 5/47 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszenek a kövér pasik ne haragudj.
2023. aug. 15. 17:31
 6/47 A kérdező kommentje:
Ez kövérség? Az hogy egy kis súlyfelesleg? Az hogy mackós? Gyötörnöm, szenvednem kell nők miatt hogy nőm legyen? Genetikailag képtelen vagyok a fogyásra az is lehet. Nők miatt tegyem meg, ha amúgy nem tenném?
2023. aug. 15. 17:41
 7/47 anonim ***** válasza:
97%
Vagy lejjebb adsz az igényekből.
2023. aug. 15. 17:58
 8/47 A kérdező kommentje:
Nem adok lejjebb, attól nem leszek boldog. Ne csesszétek fel az agyvizem kérlek. Beteg vagyok. Több példát is látok hogy vékony lány nálam sokkal kövérebb férfival van együtt. Pszichológusom azt mondta hogy a mackós pasik is bejönnek sok nőnek és hogy simán van esélyem nekem tetsző nőknél. Egy szakember mondta. Hol vannak a filigrán lányok, akiknek tetszenek a mackós pasik?
2023. aug. 15. 18:23
 9/47 anonim ***** válasza:
96%
A pszichológus mindig hazudik, azt mondja, amit hallani akarsz, te meg fizetsz neki
2023. aug. 15. 18:32
 10/47 A kérdező kommentje:
Akkor az sose lehet boldog, akinek gyógyszert kell szednie és attól hízik vagy mert olyan genetikája hogy nem tud nem kövér lenni? Nem hájas disznó vagyok, hanem van egy kis hasam. 180 cm és 100 kg. Akkora tragédia? Nem csak pszichológus hanem más ismerősöm is mondta már, hogy simán találnék nekem tetsző nőt. Ha nem, akkor inkább maradnék a prostiknál életem végéig. Nem tehetek róla, hogy a kövérebb nőktől viszolygok. Pszichésen is, nem csak szexuisan. Én több esetet is láttam hogy nálam sokkal kövérebb férfi olyan lánnyal volt aki nekem is tetszene. Nekem miért nem sikerülhet akkor?
2023. aug. 15. 18:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!