Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most tényleg nincs esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg nincs esélyem filigrán nőknél, ha egy kicsit kövér vagyok?

Figyelt kérdés
Tényleg ezért gyötörjem magam fogyokúrával mert a filigrán lányoknak nem fog bejönni? 180 cm vagyok és 100 kg. Sportolok, rendszeresen futok és mégis. Tehát valószínűleg genetika. Éheztessem magam azért mert mindenem a nők? És sajnálom nem tetszenek a kövér nők. Szerintem jól mutat egy filigrán lány melett egy kicsit pocakos férfi. Neten próbálok ismerkedni tinderen de csak kövér nők jönnek.

2023. aug. 15. 16:52
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Ui. Számold a kalóriákat, és meglátod, hogy többet viszel be, mint amennyit elégetsz.
2023. aug. 16. 07:26
 32/47 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, nagyon fontos nekem az evés. Hányszor lehet csalónapot tartani, ha mindent felére csökkentek? Úgy tudnám esetleg elképzelni, hogyha kevesebbet is eszek, akkor is kell a pizza ami jutalom lenne néha mondjuk.
2023. aug. 16. 07:33
 33/47 A kérdező kommentje:
Az a haverom is aki rohadt vékony nagyon egészségtelenül eszik, igaz, hogy keveset. De pl minden nap délután eszik fél tábla csokit. És soha nem iszik vizet csak szörpöt, mert azt mondja nem oltja a víz a szomját. Ezt is jól belém injektálta amióta mondta azóta futás után csak üditőt tudok inni meg felkelés után is, mert hányingerem van a víztől ilyenkor.
2023. aug. 16. 07:38
 34/47 anonim ***** válasza:
92%

Jó lenne, ha a pszichológusoddal erről is beszélnél, hogy neked egyetlen örömforrás az evés, ami nem jó dolog. A pizza egészségtelent hulladék. Inkább egyél magas kakaótartalmú étcsokit.

Az étel pedig nem jutalom, ezért van annyi kövér hazánkban, mert a sok boldogtalan, depressziós, traumatizált ember az étellel jutalmazza magát, ahelyett, hogy egy könyvet venne a kezébe és olvasna.

Neked kell kitapasztalni, hogy mennyi kalóriára van szükséged egy nap, úgy hogy beinduljon a fogyásod.

2023. aug. 16. 07:40
 35/47 A kérdező kommentje:
Nem egyetlen örömforrás másik a szex meg a zene. De úgy vagyok vele, hogy az életet élvezni kell. Az adagaim felére csökkentése lehet nem hangzik rosszul, de nem tudom a gyógyszerem mennyit befolyásól, mert Fevarin és antidepresszáns, a nem ismert gyakoriságú mellékhatásoknál szerepel a testsúlyváltozások.
2023. aug. 16. 08:13
 36/47 A kérdező kommentje:
De ilyen alapon probléma az is hogy szőrös vagyok meg kopaszodok?
2023. aug. 16. 08:18
 37/47 anonim ***** válasza:

Párom szőrös, úgyhogy nem ez a probléma.

2023. aug. 16. 08:29
 38/47 A kérdező kommentje:
Hát jó egészségi szempontból se lenne rossz ha fogynék meg azóta pl fáradtabb is vagyok, ami szintén lehet elhízástól, nem biztos hogy gyógyszermellékhatás. Csak megfogadtam hogy többet nem szenvedek nőkért, de ezek szerint kell.
2023. aug. 16. 08:40
 39/47 anonim ***** válasza:
Szó szerint most írtad h az egészséged miatt is fogyni kellene, akkor fogyj amiatt és ne a nőkért. Hallod azért a saját irasaidat ne nekünk kelljen már megfejtenünk.
2023. aug. 16. 11:57
 40/47 anonim ***** válasza:

"Az a haverom is aki rohadt vékony nagyon egészségtelenül eszik, igaz, hogy KEVESET!!!!!!!!"

Hát igen mert kevesebb!!!!! kalóriat visz be, mint amennyit eléget.

Amíg a kalória számot tartod addig akár beviheted gyorskajábol is mindet ha a szám stimmel fogyni fogsz vagy stagnál a súlyod.

Ettől még persze minden bajod lehet szetbaxxa a tested a sok xar, beviszel egy rakás finomított cukrot, baxxa a bőröd, meg ugy altalaban is olyan lesz a közérzetet mint egy rakás fos. De pusztán a súlyodat lehetséges így is megtartani. Csak nagyon nem ideális.

2023. aug. 16. 12:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!