Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most tényleg nincs esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg nincs esélyem filigrán nőknél, ha egy kicsit kövér vagyok?

Figyelt kérdés
Tényleg ezért gyötörjem magam fogyokúrával mert a filigrán lányoknak nem fog bejönni? 180 cm vagyok és 100 kg. Sportolok, rendszeresen futok és mégis. Tehát valószínűleg genetika. Éheztessem magam azért mert mindenem a nők? És sajnálom nem tetszenek a kövér nők. Szerintem jól mutat egy filigrán lány melett egy kicsit pocakos férfi. Neten próbálok ismerkedni tinderen de csak kövér nők jönnek.

2023. aug. 15. 16:52
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
Hülye szavak pofád lapos
2023. aug. 16. 00:16
 22/47 anonim ***** válasza:
Kuss legyen aludni akarok
2023. aug. 16. 00:17
 23/47 anonim ***** válasza:
Fluor filigran
2023. aug. 16. 00:18
 24/47 anonim ***** válasza:
Barátokkal az utcán mégis otthon színes tartalom vár
2023. aug. 16. 00:18
 25/47 anonim ***** válasza:
94%
Ez kb 15 vagy 20kg túlsúly
2023. aug. 16. 00:19
 26/47 anonim ***** válasza:
87%

Elmondom az ellenpéldádra a magyarázatot: azok a férfiak szociálisak, jó velük beszélgetni, társaságba járnak, tudnak udvarolni.

Te nem vagy ilyen. Vagy ezen fejlesztesz, vagy azon. De ha sz@r vagy szociálisan, és jól se nézel ki, akkor senkit nem fogsz érdekelni. Ilyen egyszerű. A legoptimálisabb, ha mindkettőt fejleszted.

2023. aug. 16. 00:35
 27/47 A kérdező kommentje:
Mindenkit bántani fogok aki vékony!!! Azért mert genetikailag nem olyan vagyok és ezért nincs barátnőm és ezért vagyok mentális beteg amiért gyógyszrt kell szednem az nem állapot!!! Azért nincs nekem tetsző csajom mert így születtem genetikailag???? Ezta rohadt nagy igazságtalanságot hogy viseljem el??????? Ebbe bele lehet dögleni!!! Én azért születtem meg, hogy élvezzem az életet, aminek nagyon fontos része az evés. Futni szeretek és hajlandó is vagyok, de másra nem. Nem elég, hogy magányos vagyok, még éheztetnétek is???
2023. aug. 16. 07:11
 28/47 anonim ***** válasza:
92%

Nem genetikád miatt vagy kövér, hanem mert mértéktelenül sokat eszel és hozzá keveset mozogsz.

Ne fogd a genetikára. Te magad írtad le, hogy milyen sokat eszel egy nap. Erről csak ennyit.

Mi lenne, ha mindennek csak a felét ennéd egy nap? Nem fogsz se éhen, se meghalni.

Aki sokat eszik, az kövér lesz. A sok kalóriabevitel miatti elhízás az nem genetika.

Te agyilag is hülye vagy, de mindegy. 🤷🤔🤦

2023. aug. 16. 07:22
 29/47 A kérdező kommentje:
Figyelj a nővérem futás mellett annyit zabál mint egy ló és vékony. Tehát genetika.
2023. aug. 16. 07:25
 30/47 anonim ***** válasza:
92%

"Az, hogy attól vagyok beteg mert genetikailag ilyen vagyok abból kurvára elegem van már és be akaroo szólni vékony embereknek meg bántani őket. "

Attól, hogy bántani akarod a vékonyakat, attól csak még ellenszenvesebb leszel mindenki szemében. Irigyled őjet, de arra már kurvára lusta vagy, hogy 4 rántott hús helyett, csak 2-t egyél. Nem a genetikád a hibás, hanem a mértéktelen zabálásod.

A magyarok többsége ezért elhízott, mert több kalóriát visz be, mint amennyit elhasznál.

Ne hisztizz, ne zabálj annyit!

2023. aug. 16. 07:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!