Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes szerintetek társat keresni? Kezd elegem lenni belőle, annyit csalódtam már. 33 éves vagyok. Sok férfi a társkeresőkön (ott ismerkedek) csak szexet keres. Sokan eltűnnek ismerkedés közben.
Tehát akkor ismétlem: te szelektálsz rosszul.
Te meg milyen marha okos vagy. Gondolom olvastad a kérdező társkereső profilját és ismerkedő chatjait is, te alfahím. Nem kellesz senkinek 19#, igaz?
20: Ugyan már... emberek vagyonokat hagynak ott prostituáltaknál, szerinted nehéz pár ezret befizetni társkeresőre? Nem ezzel kell szűrni elsősorban, hanem emberismerettel és kritikus gondolkodással.
21: Nem kell olvasnom ehhez semmit a profilját és chatjeit, csupán amit ide írt: hogy mindenki szexet keres, és eltűnnek. Igen, rosszul szelektált, pontosan ennyi. Aki magasabb szinten van és akad sok opciója, annál a legvalószínűbb hogy csak szexet akar/eltűnik - elég logikus, nem?
A furcsa és kéretlen sértegetésed inkább ignorálom, mert értelmezhetetlen.
23: El sem tudom képzelni hogy jön ide most az incel, de biztos vagyok benne hogy te csak trollkodsz itt.
Mindenesetre az volt a lényeg, ha nem sikerült felfogni, hogy sokan hajlandóak fizetni szexért, tehát ebből logikusan lehet következtetni, hogy ha társkeresőről alkalmit akarnak, akkor itt sem kizárt hogy költsenek rá.
Én fizettem már (régimódi) társkeresőn, és úgy éreztem kaptam értéket a pénzemért. A tinder szörnyű példa, egyrészt használhatatlan ingyen, mert eltemet téged az algoritmus, másrészt pont az incelekkel kapcsolatban hozod fel, hogy ők nem akarnak semmiért se fizetni, de a tinder ingyenes majd ők oda mennek. Azt hittem az incelek csúnyák, tinderen még az átlagos férfinak is esélytelen. Ebből is látszik hogy fogalmad sincs miről beszélsz, így jobb is lesz ha csendben maradsz.
Mondjuk én nem a 23-as vagyok, de kedves 24-es, majd pont te fogod eldönteni, ki írhat itt és ki marad csendben.
Aha:) Majd otthon vezényelj!
Nem döntöm el. Szólás-szabadság.
Csupán jótanács, mivel saját magát járatja le, ha nyilvánvalóan összehord minden hülyeséget, amit könnyűszerrel megcáfolok...
Hisz ezért jársz ide, hogy a vicces kis agyszüleményeiddel traktáld a gyakori népét, majd ha valaki - sokan vagyunk ezzel így - nem ért veled egyet, akkor te azt "könnyűszerrel megcáfolod".
Másban nincs sikerélményed, semmiben?
Milyen fél pipa? Szerinted attól lesz igaz valami, hogy népszerű? Hah.
Akkor ajánlom figyelmedbe az érvelési hibák tanulmányozását...
Argumentum ad populum: olyan érvelési hiba, amely nem a vita tárgyára épít, hanem az állítás általános elfogadottságára hivatkozik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!