Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes szerintetek társat keresni? Kezd elegem lenni belőle, annyit csalódtam már. 33 éves vagyok. Sok férfi a társkeresőkön (ott ismerkedek) csak szexet keres. Sokan eltűnnek ismerkedés közben.
2-es, te nem az én férjem vagy...?:))
43 éves nő voltam, mikor x év keresgélés után badoon összeakadtam a férjemmel, aki kb 2 héttel előtte regisztrált.
Szóval kitartást! Nehéz, de nem lehetetlen!
Érdemesnek érdemes, de csak akkor, ha tényleg akarod.
1 éve vagy szingli, és igazából abban is voltak rövidebb kapcsolatok. Mit akarsz, tulajodnképpen folyamatosan van valakid. Ez nagyon rövid idő, a jó társ megtalálásához meg idő kell. Ha nem akarod rászánni, nem kell.
Mi az, hogy érdemes?? Ha szükséged van társra, akkor KELL! Tökmindegy honnan. Különben beleőrülsz. Ez van, így vagyunk összerakva mi emberek.
Persze egyedül is jól lehet élni, de van egy csomó olyan szükségletünk, amit igazándiból csak párkapcsolazban lehet megélni.
3-as vagyok.
Nem mondanám, hogy alig volt normális pasi, de vannak zakkantak meg normálisak is, max nem jöttek be.
A fő gond a mi korunkban már, hogy a java kapcsolatban él és esetleg onnan kalandozna. Aki elvált, többnyire nem is akar tartós kapcsolatot.
A kevés maradékból kell megtalálni Ő-t.
Jaj ezt nekem is mondták, minek vagyok ilyen válogatós.
?
Ha bárki jó lenne, úgy könnyű lenne nyilván.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!