Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes szerintetek társat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes szerintetek társat keresni? Kezd elegem lenni belőle, annyit csalódtam már. 33 éves vagyok. Sok férfi a társkeresőkön (ott ismerkedek) csak szexet keres. Sokan eltűnnek ismerkedés közben.

Figyelt kérdés
Élőben, online hazudnak. Vagy pl túl messze laknak, nem érdekli őket normális kapcsolat. Jó lenne egy boldog párkapcsolat de elegem van az egészből. Jó lenne valakivel lenni,akivel jó együtt lenni de olyan férfiak vannak.. Akikkel találkoztam mindegyikről kiderült valami gáz. 1 éve keresgélek, előtte volt egy hosszú, rossz kapcsolatom, azóta pár rövid. Mit csináljak? Ráadásul barátaim nincsenek, magányos vagyok, hiányzik egy kapcsolat. Van 2 gyerekem ,az is nehezíti a párkeresést..
2023. júl. 12. 14:45
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem a normális párkapcsolatok spontán alakulnak. A lényeg hogy ne zárkozz be. Ezt nem értem hogy csak szexet akar… volt pár hosszú kapcsolatom, és mindegyik úgy indult hogy megdugtam.
2023. júl. 12. 17:39
 12/34 anonim ***** válasza:
81%

emberek milliói találnak párt maguknak élőben és társkeresőkön is

Csak sokan hátránnyal indulnak, van akik a külsejüknek köszönhetően előnnyel.

De a gyerek pláne 2 vagy több az óriási hátrány.

Szexet leszámítva a sor végére kerülsz.

2023. júl. 12. 17:53
 13/34 anonim ***** válasza:
22%

A mai magyar társadalomban nincs olyan, hogy valakinek ne lenne valamilyen problémája: mind a férfiaknál, mind a nőknél igaz ez. Tény, hogy a gyerek plusz negatív tényező, mert sokan nem szeretnének egy ilyen helyzetben benne lenni.

Igen, sok nő nem szeretné, ha a pasi egyből a szexel kezdené, de megfigyelhető az is, hogyha valaki (a férfinál) nem/egyáltalán nem érdeklődik a szexualitás felől, akkor meg a nő kiszelektálja.

Tehát egy "Rókafogta csuka" helyzet ez...

2023. júl. 12. 20:45
 14/34 anonim ***** válasza:
93%

én pasiként prostizok gondolkodok egy mű vaginán vagy valami ilyesmi eszközön is nem nagyon érdekel már a párkapcsolat,el kell fogadni hogy ha ronda vagy nincs esélyed a másik szemszögéből nézve pl én sem jönnék össze hasonlóval. Ennek ez a rendje,de van nekünk pasiknak is elég sok lehetőségünk pl,prosti,műpunci,maszti módszerek,guminő,a műpunciknak ezer és 1 változata,prostiból is ezerféle van:öreg,fiatal,kövér,sovány,modell alkat-átlagos stb

Inkább ezek mint egy csúnya nő főleg hogy nála is esélytelen lennék vagy nagyon meg kéne alázkodnom előtte.

jah szóval nem érdemes a pasiknak neked igen érdemes sok sikert

2023. júl. 15. 08:19
 15/34 anonim ***** válasza:
23%

Mit akarsz 33 évesen 2 gyerekkel?

Egy férfi nem szívesen neveli fel más génjeit, ez ellene megy az alap biológiának.

Sürgősen add lejjebb az elvárásaid.

Rengeteg férfi vágyik normális kapcsolatra, nem csak szexre. Te szelektálsz rosszul.

Barátkozz meg a gondolattal, hogy a gyerek hatalmas negatívum, így ha egy férfi többet is akar tőled a szexen túl, akkor neked is elfogadónak kell lenned vele szemben!

Vagy ez, vagy szokd a magányt mert egyedül maradsz.

2023. júl. 16. 19:39
 16/34 A kérdező kommentje:
15ös: milyen elvárásokra gondolsz?
2023. júl. 16. 19:55
 17/34 anonim ***** válasza:
44%
én 160 cm 85kg vagyok egy átlag alatti pasi ha úgy van írj rám és ismerkedjünk.
2023. júl. 16. 20:04
 18/34 A kérdező kommentje:
17es: átlag alatti?
2023. júl. 16. 20:15
 19/34 anonim ***** válasza:
0%

15 vagyok

Milyen elvárásokra? A te elvárásaidra a férfiakkal szemben, hát mi másra gondolnék?

Vagy célzásnak szántad, hogy neked aztán nincsenek? Hogyne lennének.

Azt írtad, társkeresőn ismerkedsz, és mindenki csak szexet akar. Ez hülyeség, a férfiak is normális kapcsolatot akarnak... Egyébként van ahol be is lehet jelölni hogy mit keresel, pl. tinderen is.

Ja igen, azt is írtad, hogy hazudnak. Tehát akkor ismétlem: te szelektálsz rosszul. És bemeséled magadnak hogy pont tőled egy 2 gyerekes nőtől akar komolyat az a férfi akinek vannak opciói...

Szóval igen, értékeld át kicsit a dolgokat.

2023. júl. 16. 20:27
 20/34 anonim ***** válasza:
84%
Menjel fizetos tarskeresore, igy elso korben az orok sikertelenektol meg komolytalanban okorkodoktol megszabadulsz. Az nem fog fizetni, aki csak egy kosza numerat akar, de ugysincs ra eselye.
2023. júl. 17. 11:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!