Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyári fesztiválokon (Sound, VOLT, Sziget stb.) bulikázó 18-25 közötti lányok csak ezzel a férfitípussal mennek bele szexbe?
Tudom, mindjárt írják itt a nők, hogy nekik fhuuu abszolút nem jön be.
Nem kell a kamu, ezek az alfák tarolnak, aki meg kicsit erösebb csontozatú, netán van némi felesleges rajta arra meg úgy néznek mint a véres rongyra, vagy max. kiröhögik.
70.
Jó mondjuk nem mindegy a korosztály se ránézésre ez a srác huszonéves lehet, tehát a 18-25 közötti nőknél amit a kérdező írt szerintem nem túlzás a 85 százalék. Amúgy meg honnan veszed hogy a srác nem értelmes?
71
Van, hogy a látszat csalóka, érhetnek meglepetések, de általában nem ez a helyzet.
72.
Azért ezt pár képből szerintem nem lehet megállapítani,de persze az is lehet hogy neked van igazad.
74
Azért ez is egy rosszindulatú klisé.
Én is sok energiát ölök a testembe, és nem igaz, hogy műveletlen vagy buta lennék, vagy ne palléroznám az elmém.
Inkább a stílus a kérdéses még mindig, nem azt tapasztaltam, hogy értelmes, gondolkodó emberek szándékosan akarnák első benyomásként ezt az újgazdag ficsúr témát sugározni magukról.
74.
Ennél nagyobb közhelyet nem lehet írni 😂
Van több más férfitípus is, például a latinos maszkulinabb Chad, vagy a prettyboy Chad.
Chad több különböző formában is jelen van.
78
Ez a max. a primitívebb létformákra igaz. Én a helyedben nem reklámoznám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!