Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyári fesztiválokon (Sound, VOLT, Sziget stb.) bulikázó 18-25 közötti lányok csak ezzel a férfitípussal mennek bele szexbe?
Tudom, mindjárt írják itt a nők, hogy nekik fhuuu abszolút nem jön be.
Nem kell a kamu, ezek az alfák tarolnak, aki meg kicsit erösebb csontozatú, netán van némi felesleges rajta arra meg úgy néznek mint a véres rongyra, vagy max. kiröhögik.
40
Bazinagyot tévedsz vszeg, simán próbálkoztak már nálam hasonló pasik.
De egyébként nem különösebben érdekelne az sem, ha nem jönnék be pont neki.
Bazinagyot tévedsz vszeg, simán próbálkoztak már nálam hasonló pasik.
Mindjárt gondoltam 😂
43.
Storyjaba van képe a barátnőjerol,de tuti meleg 😆
46.
Ez így van az ide irogato nők sorban utasítják el a hasonló férfiakat,nem tudom mi ebben olyan hihetetlen? 😆
Nem állnak sorban az ilyen pasik az ajtóm előtt, mert nem ilyen körökben mozgok.
Amúgy komolyan olyan rohadt nehéz megérteni, hogy nem mindenkinek ez az etalon? Belém próbálsz rúgni ezért? :D Mert nekem nem ez a típus a pasik krémje? Tényleg látens melegek vagytok és nektek nagyon bejön, vagy mi a fene?
49.
Azt írtad 100bol 85 férfinak bejössz,na kb így lehet ez a srác is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!