Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyári fesztiválokon (Sound, VOLT, Sziget stb.) bulikázó 18-25 közötti lányok csak ezzel a férfitípussal mennek bele szexbe?
Tudom, mindjárt írják itt a nők, hogy nekik fhuuu abszolút nem jön be.
Nem kell a kamu, ezek az alfák tarolnak, aki meg kicsit erösebb csontozatú, netán van némi felesleges rajta arra meg úgy néznek mint a véres rongyra, vagy max. kiröhögik.
Hát, én ebben nem vagyok biztos, de aztán lehet, hogy ha tesztelnénk, meglepne mégis engem az eredmény.
Csak a stílusa miatt gondolnám, hogy kicsit szűkebb a célközönség.
51.
De abban biztos vagy hogy te 100bol 85nek bejössz? :) Nyilván nem lehet ezt biztosra mondani, de szerintem nem áll messze a valóságtól.
52
Igen, eléggé biztos vagyok benne. Ezt igazolják a visszajelzések, és tettem is érte, hogy így legyen. Nekem is van bőven idő és energia az alakomban, pont úgy, ahogy az izmos pasiknak is.
54.
Akkor miért gondolod hogy neki nincs ugyanúgy sikere mint neked? Mert nem jön be az öltözködése meg a stílusa?
"Max megdugnak azt repulhetsz"
Ilyet csak a csúnyák csinálnak.
" Mert nem jön be az öltözködése meg a stílusa?"
Nemcsak nekem nem, hanem értelmiségi körökben nagyon nem jön be a legtöbb nőnek ez, komolyan ezt magyarázni kell? Vannak bőven pasik, akik adottságilag ugyanott vannak, mint ez a srác, de nem csupasz csigák, és nem a "újgazdag milliomos apuci vett nekem egy yacht-ot a szülinapomra" életérzést mutatják a stílusukkal. Egy kifinomultabb férfi nagyobb eséllyel jön be az értelmesebb nőknek, de simán bejöhet a pi.csáknak IS, szóval nagyobb eséllyel hozza a 85/100 arányt, mint egy olyan, aki egy rétegstílust képvisel, ráadásul olyat, amiből árat a suttyóság, akármennyibe is kerülnek a cuccai.
Vannak pl. hosszú hajú, tetovált, rocker/metálos kinézetű férfiak, és van köztük olyan, aki nagyon jóképű arcra és izmos is, mégis a stílusuk ki fog zárni jópár nőt.
Nem tudom, miért olyan rohadt nehéz megérteni ezt.
"100bol 85 pasinak bejon, aha. Max megdugnak azt repulhetsz"
Tőlem aztán nyugodtan recskázhatsz erre a fantáziára, hogy ez biztos így van, nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!