Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyári fesztiválokon (Sound, VOLT, Sziget stb.) bulikázó 18-25 közötti lányok csak ezzel a férfitípussal mennek bele szexbe?
Tudom, mindjárt írják itt a nők, hogy nekik fhuuu abszolút nem jön be.
Nem kell a kamu, ezek az alfák tarolnak, aki meg kicsit erösebb csontozatú, netán van némi felesleges rajta arra meg úgy néznek mint a véres rongyra, vagy max. kiröhögik.
Eskuszom nekem ez a srac nem jon be , sehogyan se.
Az ilyeneket szoktam visszautasitani.
26
Komolyan ennyire nem érted, hogy nem mindenkinek jön be az ízléstelen stílus? Nem minden az, hogy milyenek a vonásai, meg milyenek az izmai. Szerinted mondjuk kifinomultabb, értelmiségi nőnek bejön a köldökig kigombolt ing tripla nyaklánccal, meg a boka fölé feltűrt olyan fajta koptatott farmer, amit 2005-ben lehetett kapni a piacon egy ezresért? Lehet mondani, hogy ez csak gönc, de ettől még ránézel a csávóra, és a stílus nagyon is része az összképnek, és meghatározza, hogy kiknek fog bejönni. Ennek a stílusnak a női megfelelője, amikor útszélinek van öltözve a lány. Nem úgy, hogy szexi, merész, hanem prosztó módon teszi ki mindenét, és olyan lesz az összhatás, hogy arra gondolsz, hogy 2 értelmes mondatot nem tud kinyögni.
Szóval nem, nem olyan, mint mikor Palvin Barbit csúnyázzák, kövérezik az incelek.
#29 építészmérnök hogyne lenne gazdag. Ha huszonévesen még nem is, de idővel az lesz és ezzel a csaj is tisztában van.
#31 igen tudom, itt senkinek nem tetszik Palvin Barbi, még Kasszás Erzsi is kívánatosabb nála. Azért ha odaállna elég és randira hívna, megnézném hogy zavarnád el🤣
28
A saját klikkjénél van, ez nem vitás.
Nemcsak nekem nem, hanem van egy vaskos réteg, akinek nem az ilyen pasi az etalon. De nem is a keresfejű poacakjani.
Amúgy már a kérdés szövegében ott volt, hogy aki azt mondja, nem jön bem az kamuzik. :D
Nyilván jó pasi. De "A nyári fesztiválokon (Sound, VOLT, Sziget stb.) bulikázó 18-25 közötti lányok" közül nem feltétlenül elég jó nő hozzá mindegyik, szóval nem csak az a kérdés, hogy ők ilyen férfit akarnak-e, hanem az is, hogy ilyen férfi akarja-e őket akár csak egy menetre.
Én meg ronda nőként akkor sem szívesen lennék vele, ha ő valami elcseszett okból velem igen. Nem vagyok álszent, nyilván nem azért, mert nem tetszik. Csak úgy nem lehet egy jót szexelni, ha szarrá görcsölöm magam tőle, hogy ő milyen jó csávó, míg én egy hányás...
Én tudom hogy a férfiak többsége a jó külsőt irigyli mert velük tényleg élvezi a csaj, sőt őket meg a gazdag ronda pasik is irigylik, de hosszu távra, sőt sokszor egyéjszakasnal is valójában a PENZ a legfontosabb a nőknek
Rengeteg nagyon szar, átlagos, pocakos külsejű gazdag pasinak van modell csaja
37.
Mondjuk valószínűleg te se jönnél be neki ezt látatlanban is ki merem jelenteni 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!