Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít öreg embernek egy 30-40 közötti férfi?
Figyelt kérdés
25 éves nőtől is hallottam hogy a 35 éves már szerinte kisnyugdíjas.2023. jún. 4. 06:43
1/33 anonim válasza:
15 èvesen a 20 èveseket is öregnek tartottam.
2/33 anonim válasza:
Mert, nem számít annak!
Ezt a tudatlan csitrik állítják.
3/33 anonim válasza:
Hámmer a hapsik hamarabb halnak meg, így má'n az élete feléné' jár.
4/33 anonim válasza:
23 vagyok, 47 éves a barátom.
Egyáltalán nem tartom öregnek. Inkább tapasztalt, türelmes, odafigyelő, és sokoldalú.
Volt 21 éves barátom előtte. Meg sem közelíti, sem mint ember, sem mint társ, sem mint szexpartner.
5/33 anonim válasza:
25 évesen nekem is öreg volt a 35.
Annyi idősen az túl nagy korkülönbségnek érződik a fiatalabbnak.
Nektek természetesen nem. Az idősebbeknek sosem persze. 😂
6/33 anonim válasza:
Én is annyi mindent hallottam már :)
7/33 anonim válasza:
Neked nem suámit annak egy 50-60 as?
8/33 anonim válasza:
Ez mindig így volt mindig így lesz, egy fiatal mindig ősöregnek érzékeli a 10+ évvel idősebbeket. Aztán mindenki rájön mikor odaidősödik. ;)
10/33 anonim válasza:
Nyilvánvaló, hogy nem egy kaliber a 20-25 éves egy 35-40 évessel, de hogy "öreg", "papa" meg "kisnyugdíjas", az nevetséges.
31 éves koromban nekem tök komolyan beszólt egy 29 éves, hogy öreg vagyok, mert a korom hármassal kezdődik....😃 Van ilyen, nem kell helvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!