Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít öreg embernek egy 30-40 közötti férfi?
Gyanus, hogy a 4-es az egy oreg foszer propagandaja. Ha nem,akkor sok szerencset majd a ven trottyoshoz amikor te 33 leszel o meg kozelebb lesz a hatvanhoz. Jo lesz majd vele akarhol is megjelenni, mar ha el tudod majd rangatni. A szex is biztosan olyan remek lesz mint egy harmincas komaval :)
Lassan 26 vagyok, nekem ilyen laza dolgokra az ilyen 33-34 oke, valamiert nekem is vizvalaszto a 35, talan azert, mert az mar kozelebb van a negyvenhez. Ami meg nem a nyugdijas hatar no de nem is eppen a fiatalsag evtizede. Kapcsolatra max. 32. Kesei gyerekkent szempont az, hogyha 5 ev mulva szeretnek gyereket akkor ne bässzak ki szegenykevel.
Erdekes, mert ilyen 20 evesen az 5-8 evvel idosebbek tetszettek, es ez most sem valtozott, hanem utolertem azt a kort, mar a 25-28 a korosztalyom. Amig regen szempont volt az, hogy idosebb legyen par evvel a srac mostanaban mar nem, sot, a parom is csak 1 evvel idosebb nalam. Es tok jo egyutt megelni a huszas eveinket.
Én inkább úgy mondanám, hogy már nem számít fiatalnak.
Ezt a kisnyugdíjas dumát meg rendszerint akkor szúrják oda a csajok, ha a 35+ pasi még mindig azt hiszi, hogy a tinilányok illenek hozzá, mert ő még fiatal. Ja, persze, agyilag maximum. De a test nem hazudik. (Mindkét nem esetében, természetesen.)
Aztán ezek a pasik majd rájönnek, hogy azért a lépcsőn felfutni két szatyorral, egész este bulizni, egész hétvégén aktívan kikapcsolódni mégse olyan már, mint 20 évesen. Akkor rákezdenek erre a kisnyugdíjas formára, hogy te fiatal vagy, ezt nem tudhatod, bezzeg mikor ő volt 20 éves, és majd ő elmagyarázza meg megmutatja... Aki ebbe egyszer belefut, onnantól annak a 30+ korosztály örökké nagytata lesz. 🤷
Őhozzá képest öreg.
Ismerkedj a saját korosztályoddal.
19
Csak a nők nem csinálnak magukból bohócot, hogy jóvasl fiatalabbakra nyomulnak. A 35-40 nem öreg úgy általában, de ha nálam próbálkozna, akkor öreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!