Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek, nem furcsa ebbe belegondolni?

Figyelt kérdés
Az összes felmenőtök közül, hogy ti vagytok az egyedüli szüzek. Mit gondolhat az a sok ős arról, hogy egy utóduk nem volt képes még a legalapvetőbb emberi dologra sem?

2023. júl. 1. 09:32
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
83%
A sok ős nem gondol semmit mert már rég leállt az agya
2023. júl. 1. 09:38
 2/43 anonim ***** válasza:
83%

Nem ebben mérik egy ember értéket. Régen mások voltak az értékrendek is.

Az lenne a megfelelő, ha az Incelek nem gyűlölködnének a nők felé, hanem felnőnének. :)

2023. júl. 1. 09:40
 3/43 anonim ***** válasza:
72%

Ha majd megérted, hogy a nőket nagyon kell szeretni az összes hibajukkal együtt, előítélet mentesen, megoldásokban gondolkodva, akkor a nők is megerzok rajtad, hogy alkalmas vagy kapcsolatra, vonzonak fognak találni.

Illene már felnőni...

2023. júl. 1. 09:44
 4/43 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem aki saját értékeivel (humor , kinézet ) nem tud 20 éves koráig szexelni valakivel az inkább ugorjon le a Hídról mert selejtes.
2023. júl. 1. 09:49
 5/43 anonim ***** válasza:
72%

3. Ez nagyon aranyos volt, kár hogy én ilyen szépen nem tudtam leírni.

4. Páromnak 21 évesen vettem el a szüzességét, mégis nagyon vicces és aranyos, jóképű. Szóval erről ennyit.🤗

2-es voltam

2023. júl. 1. 09:55
 6/43 anonim ***** válasza:
81%

Ez egy teljesen rossz és téves gondolatmenet. A világon mindig rengeteg ember halt meg utódok nélkül. Amit most te csinálsz, ez a "survivors bias" nevű jelenség, amikor csak a túlélőkről veszel tudomást, azaz azokról az emberekről, akik a múltban sikeresen szaporodtak és lettek utódaik, azt meg finoman elfelejted, hogy legalább annyi ember élt valaha, akinek nem lettek gyerekei, mint ahánynak igen. (Főleg a férfiak között.)

Ha visszamennénk pl. 10 generációt valamelyik ősömig, neki rengeteg leszármazottja volt (a köztem és őközte lévő 10 generációban), akiknek szintén nem lettek utódai, vagy akárhová visszamegyünk annál több. Remélem érthetően sikerült átadni a lényeget, erről a kérdésről, amit a kérdező felvetett elég hosszan lehet olvasni, hogy mi a logikájával a baj, most próbáltam röviden átadni olyan terjedelemben, amit még elolvasnak.

2023. júl. 1. 10:01
 7/43 anonim ***** válasza:
67%

Az egyedüllét egy pillanatnyi állapot. Ez változhat idővel. A kérdés szerintem provokatív, mert azt sugallja, hogy egyedül az incel a béna, a többi őse tudott szaporodni.

De nyilván ütni kell az inceleket, abból majd tanulnak, és akkor majd kijönnek ebből. :) Tipikus magyar, fentről osztom azt észt mentalitás. "majd én megmondom neked, hogy hülye vagy, és ezért te vagy a hibás, és akkor majd tudod." És?! :D :D Marha nagy segítség.

2023. júl. 1. 10:09
 8/43 anonim ***** válasza:
0%
papoknak is szokott gyerekük lenni:)
2023. júl. 1. 10:24
 9/43 anonim ***** válasza:
41%
Az Aroad haz is kihalt, de valszeg ott sem hianyzott a szex az eletukbol, csak nem lett gyerek belole. Matyas kiraly felesege is elvetelt. Korabban annyival volt konnyebb a helyzet, hogy akinek volt hatalma, az akar meg is eroszakolhatta a hozza adott feleseget. Mert akkor meg mindenkihez hozzaadtak valakit. Az egyszeru foldmuves is rendelkezett a felesege teste felett. Ez a kor megszunt, legalabbis europaban. Mehetsz a vadkeletre, az valo neked.
2023. júl. 1. 10:37
 10/43 anonim ***** válasza:
32%

Kíváncsi vagyok, a kérdezőt itt vajon hányszor incelezték le. :D

Valahogy mindig a legnagyobb incelek inceleznek...

2023. júl. 1. 10:43
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!