Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek, nem furcsa ebbe belegondolni?
9. Az Árpád-ház férfi ágon kihalt, de ez nem azt jelenti, hogy nem élnek ma leszármazottai Árpád-házi királyoknak (a legutolsókat leszámítva). 1000-1300 között rengeteg magyar hercegnő (királyaink lányai) házasodtak be európai uralkodóházakba és az ő leszármazottaik a mai napig élnek.
Régen sem adtak hozzá mindenkihez valakit. Aki csúnya volt, ahhoz régen se szívesen adták hozzá a lányukat, hacsak nem volt vagyona, ami nem mindenkinek volt.
Azt gondolja a sok os, hogy barom vilag van, mert a csalad nem adja ossze az embereket.
39F incel
7. Fel kell nőni, nem sírni. :)
Sírni bárki tud. :)
Eredményt nem hoz.. :)
Attól még hogy valaki incel nem feltétlenül szűz. Az incelség egy állapot leírása nem tartozik kötelezően hozzá a szüzesség.
A feltételei csupán annyi, hogy akarj szexelni, tegyél is érte, ennek ellenére mégsem jön össze a dolog.
15. Így van. Az is lehet incel, akinek egyszer régen már valahogy összejött a szex (vagy többször is, mindegy), de mostanában nem jön össze már sok-sok hónapja vagy éve, miközben ő is akarná. Általános az az elfogadott, hogy fél-1 év szextelenség után lehet valakit incelnek hívni, természetesen hogyha ő szeretne szexelni, meg valamennyire próbálkozott is.
Meg szigorúan a szüzességet nézve, ha egy incel volt már prostinál, akkor már nem szűz, de attól még incel.
16
Ha csak Tinderen próbálkoztam és semmi nem jött össze fél éve akkor incel vagyok?
Vagy ahhoz élőben is próbálkozni kell?
A felmenőim szaporodhattak, nem érdekel. Nyilván nem végeztek jó munkát rajtam fogantatáskor így olyan génállománnyal áldottak meg ami nem viszi tovább a vérvonaluk.
Megszívták de én csak nevetek rajtuk.
Pedig hogy igyekeztek szegények több 1000 éven át, mert ha belegondolsz mindneki több 1000 éves szelekciónak az erdménye.
Ez a bizonyíték, hogy a hülye szelekciójuk ennyit is ér, a béna incel béta pasikat úgysem fogják tudni kiirtani mert chadnek is simán születhet ilyen gyereke így el kell viselniük minket még hosszú hosszú ideig :D
Ez az egyetlen elégtétel számomra, hogy fajtánk kiirthatatlan, bármennyire is próbálkoznak.
18. Szerintem a nőket nem az érdekli hogy ki Incel vagy ki Chad.
Csak szeressék az embert, viszonozzanak mindent és adjanak meg mindent a másik számára. Pont.
19
A chad az általuk preferált férfiforma.
Velük akarnak szexelni, házasodni.
A személyiségük nem sokat számít.
Csak jól nézzen ki.
De nekik is simán születhet incel külsejű gyerekük akit majd a suliban piszkálnak, megutálják az embereket, nőket stb.
A szelekció hülyeség mert úgysem tudjàk megakadályozni az incel gének létrejöttét.
Ebből nekem az jön le, hogy léteznünk kell, hogy ellensúlyozzuk a felszínességet és a rosszat, hogy legyen jó is ami megteremti az egyensúlyt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!