Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek, nem furcsa ebbe belegondolni?

Figyelt kérdés
Az összes felmenőtök közül, hogy ti vagytok az egyedüli szüzek. Mit gondolhat az a sok ős arról, hogy egy utóduk nem volt képes még a legalapvetőbb emberi dologra sem?

2023. júl. 1. 09:32
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
73%

9. Az Árpád-ház férfi ágon kihalt, de ez nem azt jelenti, hogy nem élnek ma leszármazottai Árpád-házi királyoknak (a legutolsókat leszámítva). 1000-1300 között rengeteg magyar hercegnő (királyaink lányai) házasodtak be európai uralkodóházakba és az ő leszármazottaik a mai napig élnek.

Régen sem adtak hozzá mindenkihez valakit. Aki csúnya volt, ahhoz régen se szívesen adták hozzá a lányukat, hacsak nem volt vagyona, ami nem mindenkinek volt.

2023. júl. 1. 10:47
 12/43 anonim ***** válasza:
3%

Azt gondolja a sok os, hogy barom vilag van, mert a csalad nem adja ossze az embereket.

39F incel

2023. júl. 1. 11:11
 13/43 anonim ***** válasza:
23%

7. Fel kell nőni, nem sírni. :)

Sírni bárki tud. :)

Eredményt nem hoz.. :)

2023. júl. 1. 11:11
 14/43 A kérdező kommentje:
Ja félreértés ne essék én ez nem incel szapuló kérdés, én magam is szűz vagyok sajnos
2023. júl. 1. 11:18
 15/43 anonim ***** válasza:
0%

Attól még hogy valaki incel nem feltétlenül szűz. Az incelség egy állapot leírása nem tartozik kötelezően hozzá a szüzesség.

A feltételei csupán annyi, hogy akarj szexelni, tegyél is érte, ennek ellenére mégsem jön össze a dolog.

2023. júl. 1. 12:37
 16/43 anonim ***** válasza:
21%

15. Így van. Az is lehet incel, akinek egyszer régen már valahogy összejött a szex (vagy többször is, mindegy), de mostanában nem jön össze már sok-sok hónapja vagy éve, miközben ő is akarná. Általános az az elfogadott, hogy fél-1 év szextelenség után lehet valakit incelnek hívni, természetesen hogyha ő szeretne szexelni, meg valamennyire próbálkozott is.

Meg szigorúan a szüzességet nézve, ha egy incel volt már prostinál, akkor már nem szűz, de attól még incel.

2023. júl. 1. 12:44
 17/43 anonim ***** válasza:

16

Ha csak Tinderen próbálkoztam és semmi nem jött össze fél éve akkor incel vagyok?

Vagy ahhoz élőben is próbálkozni kell?

2023. júl. 2. 17:21
 18/43 anonim ***** válasza:
33%

A felmenőim szaporodhattak, nem érdekel. Nyilván nem végeztek jó munkát rajtam fogantatáskor így olyan génállománnyal áldottak meg ami nem viszi tovább a vérvonaluk.

Megszívták de én csak nevetek rajtuk.

Pedig hogy igyekeztek szegények több 1000 éven át, mert ha belegondolsz mindneki több 1000 éves szelekciónak az erdménye.

Ez a bizonyíték, hogy a hülye szelekciójuk ennyit is ér, a béna incel béta pasikat úgysem fogják tudni kiirtani mert chadnek is simán születhet ilyen gyereke így el kell viselniük minket még hosszú hosszú ideig :D

Ez az egyetlen elégtétel számomra, hogy fajtánk kiirthatatlan, bármennyire is próbálkoznak.

2023. júl. 2. 17:25
 19/43 anonim ***** válasza:
38%

18. Szerintem a nőket nem az érdekli hogy ki Incel vagy ki Chad.

Csak szeressék az embert, viszonozzanak mindent és adjanak meg mindent a másik számára. Pont.

2023. júl. 2. 17:33
 20/43 anonim ***** válasza:
73%

19

A chad az általuk preferált férfiforma.

Velük akarnak szexelni, házasodni.

A személyiségük nem sokat számít.

Csak jól nézzen ki.

De nekik is simán születhet incel külsejű gyerekük akit majd a suliban piszkálnak, megutálják az embereket, nőket stb.

A szelekció hülyeség mert úgysem tudjàk megakadályozni az incel gének létrejöttét.

Ebből nekem az jön le, hogy léteznünk kell, hogy ellensúlyozzuk a felszínességet és a rosszat, hogy legyen jó is ami megteremti az egyensúlyt.

2023. júl. 2. 18:38
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!