Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek, nem furcsa ebbe belegondolni?

Figyelt kérdés
Az összes felmenőtök közül, hogy ti vagytok az egyedüli szüzek. Mit gondolhat az a sok ős arról, hogy egy utóduk nem volt képes még a legalapvetőbb emberi dologra sem?

2023. júl. 1. 09:32
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
91%

40. Ezt írtam fentebb , a 39-es kommentemben.

Ha fejlődött volna, nem ide járna fel sírni. "Had sírjam ki magam."

Attól nem lesz jobb, kedvesem.

2023. júl. 4. 14:50
 42/43 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem a segítségnyújtásnak a másik fél megértésén kell alapulnia. Nállatok a megértés leghalványabb jelét sem látom. A stílusotokból ítélve nektek nem is célotok a segítség, inkább segítségnek burkolt sértegetésről és bullingolásról van szó. A harmincnégyes válaszoló nagy segítsége például a következőkből áll. Előre kérdezem "kedves" harminchetes válaszoló! Nekem komolyan az ilyen "segítségektől" kellene hátraesnem?

"Az incelek csak panaszkodnak és magyarázkodnak. Fejlőggyé, ne panaszkoggyá!" Ez a harminchetes válaszoló segítsége tömören.

A te "segtséged" pedig egyetlen mondatban is összefoglalható a következőképpen: "Iskolába bántottak, de keményen ekesztem dógozni magamon és nem sírok."

Minden incel nevében köszönöm ezeket a magasröptű gondolatokat, ilyeneket én nem tudnék magamtól megfogalmazni. Rólad kedves 37-es érződnek a kemény önfejlesztés nyoma, ha nem írtad volna, akkor is sejtettem volna, hogy a nyers stílusod mögött ilyesmi állhat.

2023. júl. 4. 15:42
 43/43 anonim ***** válasza:
65%

42. Semmit nem értettél meg abból, amit írtunk.

Azt hiszed, csak nektek szar? Hagyjuk már, nőként többet kell elviselni, mint nektek így..

2023. júl. 4. 15:43
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!