Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek, nem furcsa ebbe belegondolni?
40. Ezt írtam fentebb , a 39-es kommentemben.
Ha fejlődött volna, nem ide járna fel sírni. "Had sírjam ki magam."
Attól nem lesz jobb, kedvesem.
Szerintem a segítségnyújtásnak a másik fél megértésén kell alapulnia. Nállatok a megértés leghalványabb jelét sem látom. A stílusotokból ítélve nektek nem is célotok a segítség, inkább segítségnek burkolt sértegetésről és bullingolásról van szó. A harmincnégyes válaszoló nagy segítsége például a következőkből áll. Előre kérdezem "kedves" harminchetes válaszoló! Nekem komolyan az ilyen "segítségektől" kellene hátraesnem?
"Az incelek csak panaszkodnak és magyarázkodnak. Fejlőggyé, ne panaszkoggyá!" Ez a harminchetes válaszoló segítsége tömören.
A te "segtséged" pedig egyetlen mondatban is összefoglalható a következőképpen: "Iskolába bántottak, de keményen ekesztem dógozni magamon és nem sírok."
Minden incel nevében köszönöm ezeket a magasröptű gondolatokat, ilyeneket én nem tudnék magamtól megfogalmazni. Rólad kedves 37-es érződnek a kemény önfejlesztés nyoma, ha nem írtad volna, akkor is sejtettem volna, hogy a nyers stílusod mögött ilyesmi állhat.
42. Semmit nem értettél meg abból, amit írtunk.
Azt hiszed, csak nektek szar? Hagyjuk már, nőként többet kell elviselni, mint nektek így..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!