Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek, nem furcsa ebbe belegondolni?
30. Én sem vagyok modell, de azért magammal szemben nem vagyok pesszimista. Azt kapod, amit kérsz.
Ezt rendeled, ez jár. Stb.
34. Tudom. Egyszer próbáltam segíteni egynek. Hidd el, jó tanuló pénz volt.
Vagdalkozott, szidott, majd elkezdett panaszkodni.
36. Képzeld el, kisebb koromban évekig abuzáltak. A családom X része és az iskolában kb mindenki. Úgy nőttem fel, hogy folyamatosan csak a negatív kritikát kaptam, mint az Incelek. (Nő vagyok.)
Aztán megembereltem magam, elkezdtem magamért keményen dolgozni. A mai napig ezt teszem, nem sírok.
Aki nem tudja a segítséget fogadni, az a helyzetet sem tudja elfogadni, amiben van.
37
Én incelként ugyenezt teszem, keményen küzdöttem, harcoltam, hogy jobb legyen minden.
Tanultam , dolgoztam keményen, edztem keményen.
Ezt szerintem sokan megteszik.
De ennek ellenére hadd írhassa már ki az ember a bánatár az élet igazságtalanságai miatt és mert a párválasztás úgy működik ahogy.
38. Ha magadat nem szereted, más sem fog téged.
Itt pont arról van szó, hogy felszínesnek hiszitek a nőket. Hagyjuk már..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!