Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek, nem furcsa ebbe belegondolni?

Figyelt kérdés
Az összes felmenőtök közül, hogy ti vagytok az egyedüli szüzek. Mit gondolhat az a sok ős arról, hogy egy utóduk nem volt képes még a legalapvetőbb emberi dologra sem?

2023. júl. 1. 09:32
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

30. Én sem vagyok modell, de azért magammal szemben nem vagyok pesszimista. Azt kapod, amit kérsz.

Ezt rendeled, ez jár. Stb.

2023. júl. 4. 00:23
 32/43 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem pedig azt kapod, ami jut.
2023. júl. 4. 00:57
 33/43 anonim ***** válasza:
67%
33. Nem igazán. Én sem voltam sosem 10/10 nő, de tettem érte és már 6-7 körül vagyok. Ha életem a célom, leszek 7-8 is.
2023. júl. 4. 01:35
 34/43 anonim ***** válasza:
66%
32-es, mindenki mashonnan indul az eletben. De mindenkinek van lehetosege fejlodni is. Van aki sokat fejlodik, van aki semmit sem. Mindig az jar jol, aki beleteszi az energiat, es lepegeti a szinteket. Es mindig az panaszkodik, aki egy fuszalat sem akar arrebb rakni. Meg se probalja, hanem kinos magyarazkodasokba, fejtegetesekbe bocsatkozik, hogy miert is ne csinaljon semmit. A lenyeg a ne csinaljon semmmin van. Kb le is irtam, hogyan viselkedik egy incel.
2023. júl. 4. 09:13
 35/43 anonim ***** válasza:
67%

34. Tudom. Egyszer próbáltam segíteni egynek. Hidd el, jó tanuló pénz volt.

Vagdalkozott, szidott, majd elkezdett panaszkodni.

2023. júl. 4. 10:15
 36/43 anonim ***** válasza:
38%
A ti segítségetek egy nagy ködfelhőbe burkolt semmi! Nem értem mi a francot csodálkoztok azon, hogy ez egyáltalán nem segít.
2023. júl. 4. 14:02
 37/43 anonim ***** válasza:
91%

36. Képzeld el, kisebb koromban évekig abuzáltak. A családom X része és az iskolában kb mindenki. Úgy nőttem fel, hogy folyamatosan csak a negatív kritikát kaptam, mint az Incelek. (Nő vagyok.)

Aztán megembereltem magam, elkezdtem magamért keményen dolgozni. A mai napig ezt teszem, nem sírok.

Aki nem tudja a segítséget fogadni, az a helyzetet sem tudja elfogadni, amiben van.

2023. júl. 4. 14:07
 38/43 anonim ***** válasza:
34%

37

Én incelként ugyenezt teszem, keményen küzdöttem, harcoltam, hogy jobb legyen minden.

Tanultam , dolgoztam keményen, edztem keményen.

Ezt szerintem sokan megteszik.

De ennek ellenére hadd írhassa már ki az ember a bánatár az élet igazságtalanságai miatt és mert a párválasztás úgy működik ahogy.

2023. júl. 4. 14:20
 39/43 anonim ***** válasza:

38. Ha magadat nem szereted, más sem fog téged.

Itt pont arról van szó, hogy felszínesnek hiszitek a nőket. Hagyjuk már..

2023. júl. 4. 14:21
 40/43 anonim ***** válasza:
91%
38-as, nem jol csinaltad. Nem kuzdeni meg harcolni, meg gyurni, hanem szemelyiseget fejleszteni. Hogy ne egy acsarkodo csivava legyen beloled. Ebben nem tudom mennyit fejlodtel, de meg olyan magzati korban volt ez utoljara elfogadott.
2023. júl. 4. 14:47
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!