Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jobb lenne a helyzet ha a nőknek nem lenne saját keresete és a férfiaktól függnének anyagilag, könnyebben találnának párt a szingli férfiak?

Figyelt kérdés
Nőként teszem fel a kérdést, csak arra vagyok kíváncsi hányan gondolkoznak még hasonló módon mint egy ismerősöm akivel imént beszélgettem. Személyes véleményem az hogy nemtől függetlenül a saját kereset a mai világban nagyon is fontos.
2023. jún. 28. 10:10
A kérdező szavazást indított:
Jobb lenne ha nem dolgoznának a nők
Nem lenne jobb egyáltalán, nem bírnák anyagilag
35 szavazat
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
84%
A nettó 2-300 ezres fizuval nem sokra mennétek. :D
2023. jún. 28. 10:15
 2/62 anonim ***** válasza:
83%

Nő vagyok de soha nem várnám el egy pasitól, hogy eltartson.

Szóval nem nem lenne jobb, kell mind a két félnek a saját kereset.

2023. jún. 28. 10:21
 3/62 A kérdező kommentje:

1:

Pont ez az egyik érvem nekem is, a srác szerint lentebb kell adni mindenkinek de hogyan mikor még így sem egyszerű? Tényleg vonjon meg magától az ember minden jót és kb csak létezgessen?

2023. jún. 28. 10:21
 4/62 anonim ***** válasza:
0%

Nekem jobb a helyzetem.

Mindent fizet a párom és havi 300.000 Ft-ot utal a számlámra.

Igaz, 66 éves férfi, de gondol a jövőre. És ez sokat jelent számomra.

Udv: 18/N

2023. jún. 28. 10:24
 5/62 anonim ***** válasza:
79%
Kevés pasi keres annyit, hogy abból eltartson plusz egy főt, sőt gyerek esetén többet is. Ettől függetlenül kifejezetten szánalmasnak tartom az olyan "férfiakat", akik azt élveznék, ha a nő totálisan ki lenne nekik szolgáltatva és csak ilyen áron tudnának érvényesülni... Gáz, messziről kerülném, aki hasonlóan gondolkodik.
2023. jún. 28. 10:49
 6/62 anonim ***** válasza:
63%
Nem lenne jó.. nem tartanék el egy nőt egész életében.
2023. jún. 28. 10:50
 7/62 anonim ***** válasza:
70%

Én nemrég értettem meg, hogy igenis fontos a férfi keresete, bizonyos élethelyzetekben. Én 26 évesen már nem a kalandokat keresem, hanem azt aki a gyerekem apja lehet. Jelenleg elég nagy dilemmában vagyok. Találtam egy srácot, akivel minden is klappol. Én 7 éve anyagilag kb független vagyok egyetem alatt koliban éltem, azóta albiban, egyedül. Viszont ő a szüleivel, nem külön. Ezt megértem a jelenkori albérletárak mellett, viszont itt jön a de. Én jobban keresek mint ő, jóval. Ha véletlenül úgy alakul, és születik egy kisbabánk, jelen helyzetben nem túl jó helyzetben nő majd fel ez a gyerek, mert ezt a munkát szülő nőként nem fogom tudni folytatni (akármennyire is szeretném).

Szóval összességében yzerintem szükségszerű az az időszak, amikor függünk egy férfitól, viszont ezekkel (vagy hasonló) a paraméterekkel nem elvárható és kb kivitlelezhetetlen.

2023. jún. 28. 11:15
 8/62 A kérdező kommentje:
Kedves 7. válaszoló, igazat kell hogy adjak ebben. Gyerekvállalás szempontjából tényleg számítanak a keresetek és ilyenkor a nőknek valóban szüksége van a támogatásra minden téren.
2023. jún. 28. 11:30
 9/62 A kérdező kommentje:
Viszont hogy a 6. válaszoló miért lett lepontozva na azt nem értem.
2023. jún. 28. 11:31
 10/62 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem gyerek nelkul is lehet jo egy kapcsolat, illetve ha még is lenne gyerek előtte egy 5 évet legalább érdemes lenne leélni egymással mielőtt babát tervezne valaki, mert 2-3 év alatt nem lehet teljesen kiismerni a másikat. Mi értelme lebabázni a jólétbe ha érzelmileg viszont szegény lesz az a gyerek, akinél majd jönnek a drogok, a pia és a züllés.
2023. jún. 28. 11:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!