Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehetnék, hogy nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy nőként legyen merszem kezdeményezni, elhinni hogy elég jó vagyok ehhez? 27/N

Figyelt kérdés

Azt tapasztaltam, hogy Badoon többnyire visszaírtak azok a férfiak, akiket beszíveztem, de Facebook társkeresőn nem igazán. Lehet bőség zavara van, mert ingyenes a lehetőség, lehet a profilszövegem ijesztő, miszerint laza kapcsolatok nem érdekelnek. De ezt több férfi is kiírta már.

Diplomás vagyok, próbáltam csak diplomásokat visszajelölni. Kicsit úgy érzem, ha egy anonim oldalon sem mer kezdeményezni egy férfi, akkor hogyan lesz ebből a kapcsolat további része? Vagy baj hinni a hagyományos értékekben, miszerint a férfinek kell elkezdeni udvarolnia? :/

Igazából az életben is emiatt nem volt sikerem, mert soha senkin nem láttam, hogy elég szimpatikus vagyok-e ahhoz, hogy ebből esetleg lehessen valami, vagy legyen merszem flörtölni. És hiába voltam huszonéves egyetemista, 10-ből 9 srácnak komoly kapcsolata volt, aminek nyilván az az oka, hogy megválogattam az ismerősi köreimet és nagyon normális emberek közé kerültem, akik képesek voltak egészséges párkapcsolatokat kialakítani, a többségük azóta már rég házas, még tizenévesen megtalálták az igazit.

2 barátnőm küzd ezzel az egésszel még, de ők is zárkózottak és önbizalomhiányosak, akàrcsak én... :( Pedig megvannak a magam értékei, de annyi nehéz elutasítást kaptam a baràti kapcsolatokban is életem során, nem egy megmondóembertől, hogy végül csak elmentem pszichológushoz és szerinte nem velem van a baj.

Pedig már felmerült bennem a depressziós periódusaim mellett lehetek-e borderline, akinek kaotikus kötődési mintázatai vannak, de inkább úgy néz ki, hogy a borderline, bipoláris, nárcisztikus embereket vonzom, és emiatt alakult ki ez ilyen kaotikusan.

2023. jún. 21. 08:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
34%
Hány kiló vagy?
2023. jún. 21. 08:31
 2/22 anonim ***** válasza:
79%

Az a baj (szerintem), hogy hiába kezdeményezne nálad normális férfi az előbb-utóbb megszakítaná veled az ismerkedést, mert nem tudna mit kezdeni azzal, hogy önbizalomhiányos vagy. Abból a negatív jelenségből ugyanis problémák adódnak a legtöbb esetben, mint pl. féltékenység ok nélkül, állandóan rá való akaszkodás, bizalmatlanság, vita és azt kevés férfi tűri el,hiába szeret téged, egykettőre tönkre vágná a kapcsolatot.

Úgyhogy az a tanácsom, hogy a pszichológus és önmagad által javíts a magabiztosság hiányán. Addig míg kisebbségi érzésed van, addig kár ismerkedni.

2023. jún. 21. 08:35
 3/22 A kérdező kommentje:

1-es, 10 kiló plusz van rajtam, de ez nem mindig volt ìgy (ebbe nem megyek bele) és amennyit járok busszal, ez egyre tipikusabb tendencia (sajnos).

Azt megértem, akinek ez nem tetszik, nem is ez volt a kérdés.

2-es, én értem amit mondasz, de akikkel eddig társkeresőn ismerkedtem, vagy nem költöztek még el otthonról, vagy elváltak egy vállalhatlan hozzáállású hölgytől, vagy a munkahely keresése se érdekelte őket. :/ Szóval a normális az egy nagyon relatív fogalom.

Nekem inkább az az ijesztő, amikor valakinek hatalmas egoja van és mérhetetlenül büszke férfi, pedig mondjuk nekünk nőknek nem is arra van igényünk, amire szerinte igen...

2023. jún. 21. 08:46
 4/22 anonim ***** válasza:

Meg kell próbálni nem görcsölni ezen, és úgy hozzáállni hogy ha összejön örülünk, ha nem, akkor sincs semmi majd lesz más.

Nem szabad túlzottan zokon venni ha valami nem jön össze esetleg. Azt meg hogy te mennyire vagy jó csaj, nem neked kell megitélni. Hagyd meg ezt a férfiaknak. :)

2023. jún. 21. 08:47
 5/22 anonim ***** válasza:
58%
Itt is lehet ismerkedni.
2023. jún. 21. 09:31
 6/22 anonim ***** válasza:
51%
Az a 10 kiló plusz milyen magassághoz tartozik ha szabad tudni?
2023. jún. 21. 09:34
 7/22 anonim ***** válasza:
49%
Én szívesen megismernélek, de én meg külföldön vagyok még. :D
2023. jún. 21. 09:36
 8/22 anonim ***** válasza:
75%

Mit lovagoltok a súlyán? Nem minden pasinak a nagyon vékony csajok jönnek be, 10 kiló az meg még nem is akkora hú de nagy súlyfelesleg.

Amúgy a férfiak között az a kedvencem amikor a csávó el van hízva, csóró is igénytelen is és mondjuk a szépségkirálynőkre a tvben megjegyzéseket tesz "nagy az orra, fura az arca, kicsi a melle" és társai.

Ezért nincs sok nőnek önbizalma mert ennyi nyomi pasi van ezen a világon. 😀

2023. jún. 21. 09:40
 9/22 anonim ***** válasza:
52%
Azért fontos a súly, mert a "+10kg" az esetek jelentős részében morbid elhízást jelent. Amivel még amúgy nincs baj, csak az a gond, hogy zsírgolyó nők is a kigyúrt, legalább 185cm magas, milliós fizetéssel rendlekző mérnökökre várnak. Ugye ugye a kettős mérce...
2023. jún. 21. 11:39
 10/22 A kérdező kommentje:

10-es téged már többször is jelentettelek ilyen és ehhez hasonló kommentekért.

Ha lenne minimális empátiád, tudnád, hogy bizonyos munkák NEM végezhetők diploma nélkül.

2023. jún. 21. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!