Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehetnék, hogy nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy nőként legyen merszem kezdeményezni, elhinni hogy elég jó vagyok ehhez? 27/N

Figyelt kérdés

Azt tapasztaltam, hogy Badoon többnyire visszaírtak azok a férfiak, akiket beszíveztem, de Facebook társkeresőn nem igazán. Lehet bőség zavara van, mert ingyenes a lehetőség, lehet a profilszövegem ijesztő, miszerint laza kapcsolatok nem érdekelnek. De ezt több férfi is kiírta már.

Diplomás vagyok, próbáltam csak diplomásokat visszajelölni. Kicsit úgy érzem, ha egy anonim oldalon sem mer kezdeményezni egy férfi, akkor hogyan lesz ebből a kapcsolat további része? Vagy baj hinni a hagyományos értékekben, miszerint a férfinek kell elkezdeni udvarolnia? :/

Igazából az életben is emiatt nem volt sikerem, mert soha senkin nem láttam, hogy elég szimpatikus vagyok-e ahhoz, hogy ebből esetleg lehessen valami, vagy legyen merszem flörtölni. És hiába voltam huszonéves egyetemista, 10-ből 9 srácnak komoly kapcsolata volt, aminek nyilván az az oka, hogy megválogattam az ismerősi köreimet és nagyon normális emberek közé kerültem, akik képesek voltak egészséges párkapcsolatokat kialakítani, a többségük azóta már rég házas, még tizenévesen megtalálták az igazit.

2 barátnőm küzd ezzel az egésszel még, de ők is zárkózottak és önbizalomhiányosak, akàrcsak én... :( Pedig megvannak a magam értékei, de annyi nehéz elutasítást kaptam a baràti kapcsolatokban is életem során, nem egy megmondóembertől, hogy végül csak elmentem pszichológushoz és szerinte nem velem van a baj.

Pedig már felmerült bennem a depressziós periódusaim mellett lehetek-e borderline, akinek kaotikus kötődési mintázatai vannak, de inkább úgy néz ki, hogy a borderline, bipoláris, nárcisztikus embereket vonzom, és emiatt alakult ki ez ilyen kaotikusan.

2023. jún. 21. 08:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
9-es. Én nem tartom magam zsírgolyónak, 94-75-105 a méreteim és 75Ds melltartót hordok. 57 kiló lenne nekem az ideális, 65 kiló a még egészséges, ehhez képest 70 vagyok. Szóval ha belőném magam 60-ra akkor lennék egészséges. Nem jókedvemből híztam meg, így alakult, de szeretnék változni.
2023. jún. 21. 11:59
 12/22 anonim ***** válasza:
17%
55 kiló lenne a normális. Minimum 15 kg felesleg van rajtad. Fotózd le magad ülve oldalról (hasad).
2023. jún. 21. 12:26
 13/22 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező ne foglalkozz ezekkel. Nem 30-40 kilós feleslegről beszélünk, plusz akik ilyen hangnemben beszélnek a másikkal, azok el tudom képzelni hogy néznek ki valójában, csak itt élik ki magukat, mert kb ennyit tudnak az életben.
2023. jún. 21. 12:30
 14/22 A kérdező kommentje:
Akkor kergesd csak a topmodelleket, én nem fogok olyanok kedvére tenni, mint te
2023. jún. 21. 12:32
 15/22 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem nem az a gond hogy van rajtad felesleg, sok "kövér" nő is talál párt, viszont nagyon jó személyisége van mindnek. Ez alatt azt értem hogy kedvesek, vidámak, törődőek stb és nincsnek nagy elvárásaik én ezt vettem észre. Azok a nők akiknek viszont rossz a személyisége és tele vannak elvárásokkal hát... ha nem "topmodell" kinézetűek, csak futó kalandjaik vannak. Én legalább is ezt tapasztaltam.
2023. jún. 21. 14:40
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Tehát egy enyhén telt csajnak nem lehetnek igényei a férfiakkal szemben, de az rendben van mikor itt minden második kérdés arról szól hogy negyvenes kapuzárási pánikban szenvedő férfiak tiniket hajkurásznak?

Ja meg akik topmodelleket képzelnek el barátnőnek, egésznap a fotelben nézik a sorozatokat nasizással megspékelve. De ez is rendben van. 😀

2023. jún. 21. 14:48
 17/22 A kérdező kommentje:

Jól főzök, vannak barátaim, és már a 3. Diplomámat csinálom. A barátnőim szerint nagyon kedves és megértő vagyok és sokat fejlődtem az utóbbi időben sok szempontból is.

Én sem vagyok tökéletes, ahogyan senki sem az. De akinek nem tetszik egy teltebb lány, azzal úgy sem fogunk kijönni. :P

2023. jún. 21. 15:09
 18/22 anonim ***** válasza:

Értem, még talán annyi lehet a "titok", hogy a férfiak szeretik tudni hogy milyen célból keresel kapcsolatot. Családalapítás vagy csak komoly kapcsolat? Illetve mi fér bele neked, gyermektelen férfit keresel vagy az sem gond ha elvált és van már gyereke?

Az sem mind1 hogy mennyi idős vagy és milyen korosztályban keresgélsz.

2023. jún. 21. 15:29
 19/22 A kérdező kommentje:
Miért írsz haszontalan dolgokat? Ide nem társkeresési céllal jöttem, természetes, hogy minden preferenciámat megadom egy társkeresési oldalon. Azt nem szokás kiírni leírásba, hogy gyereket akarsz vagy sem. Azt chaten vagy első randin megbeszélitek jó esetben, és ha tudnád értelmezni a kérdést, 27 éves nő vagyok.
2023. jún. 21. 15:39
 20/22 anonim ***** válasza:

Haszontalan dolgokat? Szerintem nem haszontalan amit írtam, igenis fontos hogy milyen prefrerenciákkal keresel párt, mivel nem mind1 hogy pl csak nálad csak a 10 évvel idősebbek jöhetnek szóba vagy pl csak a sportos testalkatú férfiak vagy pl csak a magassabbak. Az itt siránkozó incelek ezt mindig megkapják, hogy érjék be gyerekes kövér nőkkel. Ha neked tényleg csak a diploma számít akkor szerintem nem kellene hogy gondban legyél.

Ne haragudj az életkorod elkerülte a figyelmemet.

A stílusod minden csak nem kedves, hanem lekezelő, támadó, szerintem ezen dolgozz még, lehet a randipartnered sem fog elsőre mindent megjegyezni rólad és vissza fog többször kérdezni. Szép dolog hogy a harmadik diplomádat csinálod, de ezt sem ecsetelném első randin, nekem is van diplomám, de nem tartom fontosnak társkereséskor hangoztatni, elég ha elmondom mit dolgozom és hol.

Jó tanács még hogy véletlenül se közöld a randipartnereddel hogy depressziós vagy/voltál lehet kötődési problémáid vannak ill. pszihológushoz jársz és lehet borderline vagy. Ha mégis kitárulkozol vagy valamilyen jelét adod annak hogy nem vagy magabiztos akkor két forgatókönyv lehetséges szerintem:

1. Olyat fogsz ki aki ezt látva ki fog használni téged

2. Azonnal menekülőre fogja mert nincs szüksége egy negatív emberre, plusz problémákra

Egészséges emberek azért szeretnének társat maguk mellé hogy teljesebb legyen az életük, de társ nélkül is vidáman élik az életüket, vagy legalább is kifelé egyáltalán nem mutatják hogy magányossak és szenvednek egyedül.

Férfiként én is régóta egyedül vagyok, sokszor bánt is, de kifelé nem mutatom, mert tudom hogy ez elriasztaná a potenciális nőket.

Régóta egyedülálló nőknél viszont gyakran látom hogy vagy kétségbeesetten keresik a férfiak figyelmét vagy ellenkezőleg szinte félnek tőlük, de egészséges viselkedést a legtöbb nem tud sajnos mutatni. Ez engem is elriaszt sokszor, mert arra gondolok hogy nekem egy túlságossan ragaszkodó és egy nagyon zárkózott nő sem kellene.

2023. jún. 21. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!