Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, társkeresőn mennyi próbálkozás, hány személy után találtatok komolyabb kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Nekem most volt a 3. Férfi, akivel nem jött össze ebből 2x ők nem akartak folytatást.2023. jún. 3. 09:23
1/6 anonim válasza:
Hát volt kb 3,akivel lehetett volna valami komolyabb,de egyik sem akart ,és ez csak többedik randi után derült ki😄 Meg nyilván ebből következik,hogy nem is viselkedtek velem a legszebben. Lesz@rtak, ha már kicsit is foglalkoztam velük. Úgyhogy kár beleélni magam...
2/6 anonim válasza:
Bele se megyek olyan kapcsolatokba amiben nem vesznek komolyan.
Randizok és már csak az első randikon is átlátható az összes.
3/6 anonim válasza:
*Én igy vagyok vele, nekik nem jövök en össze. Es nem forditva.
4/6 anonim válasza:
2000 matchem volt, arra már nem emlékszem, hogy hány emberrel beszéltem is közülük. De kb 10 emberrel mentem randira, mielőtt a jelenlegi párom elhívott.
5/6 anonim válasza:
Nem tudom már hány emberrel beszélgettem, vagy hány matchem volt. Hárommal voltam randin, az első kettő gáz volt, én nem akartam folytatni, a harmadik a mostani párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!