Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbálkozzak még vagy inkább regisztráljak társkeresőre?
21 éves vagyok, és sehogy sem tudom megtalálni páromat. :( Egyetemista vagyok, ott próbálkozom. De velük nem sikerül, mindig csak kifogásokat keresnek, hogy dolga van, tanulni kell. Megértem, de állandóan?? És a legtöbbnek nincs is barátja.
Társkereső azért lenne előnyös, mert oda olyan csajok regisztrálnak, akiknek éppen szükségük van egy párra.
Szóval, próbálkozzak még, vagy menjek társkeresőre?
"szükségük van egy párra"
Ne szükségből legyen párkapcsolatban két ember...
/Társkereső azért lenne előnyös, mert oda olyan csajok regisztrálnak, akiknek éppen szükségük van egy párra. /
Ugye ezt te sem gondolod komolyan...?
Nekem volt már sikerélményem,sőt kapcsolatom is jött össze társkeresőn,de nagyon sok ember csak valami pótlék miatt van ilyen oldalakon fent.A csajok és srácok jelentős része is.
Én még mindig inkább az élő ismerkedésre voksolnék.
28/F
Kedves Kérdező
Megkérdezhetem ,hogy fiú vagy vagy lány?
Nekem nem derült ki a kérdésből (bár lánynak tippelnélek), pedig kulcsfontosságú :)
#5-os, a kérdező fiú.
Ezt írja:
"És a legtöbbnek nincs is barátja. Társkereső azért lenne előnyös, mert oda olyan csajok regisztrálnak..."
Ha fiú vagy,mindenféleképpregisztrálj,legalább ennyivel több lesz a normális társkereső,mert unintelligensnek nem tűnsz.Az már ott nagy dolog.
Ha lány vagy,igazából ott se veszíthetsz sokat,én 3 komoly kapcsolatomat társkeresőnek köszönhetem és nem 1-2 hátig tartottak ezek a dolgok.Kivétel is van,csak ésszel kell használni.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!