Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbálkozzak még vagy inkább regisztráljak társkeresőre?
21 éves vagyok, és sehogy sem tudom megtalálni páromat. :( Egyetemista vagyok, ott próbálkozom. De velük nem sikerül, mindig csak kifogásokat keresnek, hogy dolga van, tanulni kell. Megértem, de állandóan?? És a legtöbbnek nincs is barátja.
Társkereső azért lenne előnyös, mert oda olyan csajok regisztrálnak, akiknek éppen szükségük van egy párra.
Szóval, próbálkozzak még, vagy menjek társkeresőre?
Egyetem után én is így gondolkodtam, hogy társkeresőn, majd megtalálom a párom. Viszont sajnos nem az fogadott, amire számítottam. 2 évig voltam fenn, több száz elküldött levél, 5 randi összejött, de annyi, lekoptattak.
Lehet próbálkozni, csak előtte egy kérdést tegyél fel magadnak.
Miért regisztrál egy nő társkeresőre, amikor az életben is vannak udvarlói, főleg a te korosztályodban.
Miután fenn vagy a társkeresőn felmerülhet néhány kérdés
- miért nem írnak vissza a nők?
- több hónapja fenn vannak, több száz kapott levelük van, hogy-hogy nem keltek még el?
A társkereső már régóta csak papíron társkereső. A nők 99%-a nem azért regisztrál, mert társat keres, hanem mert unatkozik, szórakozik, egót növel. Az egó növelése pedig számodra azért veszélyes, mert az a TE önbizalmad rovására megy.
Itt egy kis írás, ahogyan gondolkodnak a társkeresős hölgyek:
Mielőtt valaki nekemesne, tudom, hogy biztos egy blogger írta, de ez az írás megmagyarázza, hogyan mi is történik valójában.
Egyébként kifogás = elutasítás, ez nem kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!