Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim, próbálkozásnak kellene tekinteni a társkereső oldalak automata rendszerüzeneteit, melyben azt próbálják elhitetni a felhasználókkal, hogy "XY csevegni szeretne" velük?
Növeli az oldal látogatottságát, ennyire jó, mindössze. Kamuprofilok is vannak ám, ilyen célból. Valószínűsítem, hogy az inaktív felhasználók fiókját is használja a rendszer.
26/F
Az ilyeneknek tervezték, mint én. Én is benéztem, az hittem, hogy tényleg ismerkedni akarnak velem a nők. Mondjuk gyanús volt, hogy mennyire jól néznek ki. Élőben az ilyen nők csak undorral néznek rám. Mára már rájöttem, hogy ugyan az megy ott is, mint élőben.
Elég gerinctelen dolog, pont a legelkeseredettebbeket kihasználni. 23F
Én valós próbálkozásnak ilyen oldalakon azt tekintem, ha valaki direktben ír, esetleg "tetszikel", de még az is csak félig, mert írni meg már nincs bátorság. Nem vagyok semmi ilyen oldalon fizetős tag, nincsenek korlátozások, szóval bármelyik felhasználó tud írni nekem, ha akar.
Nekem egyszer írt valaki, aki azt hitte, hogy azt a rendszerüzenetet én írtam, aztán mikor visszakérdeztem, hogy miről beszél, mert én még gép mellett sem voltam (aznap egész nap utaztam), akkor még én voltam kb. lehülyézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!