Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Több éve fent vagyok netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több éve fent vagyok netes társkeresö oldalakon! De hiába irok rá nőkre sose irnak vissza. Mit kell irni?

Figyelt kérdés
Már kezd elmennni a kedvem az egész ismerkedéstől.Komolyan nem értem mi a gond velem.Mit kell írni egy nőnek?Hogy kell el kezdeni a beszélgetést?Ennyire béna hogyan lehetek?27f
2016. júl. 28. 18:43
 1/8 anonim ***** válasza:
18%
normális képet kell feltölteni, aminek a hátterében látszódnak az erősségeid (kocsi, ház)
2016. júl. 28. 19:11
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Hát én kifejezetten utáltam, ha egy pasi a kocsijának támaszkodva virított a fotón. Ki a fenét érdekel az autója? Engem a férfi érdekelt, a szeme, a világnézete, a humora, a nőkhöz való hozzáállása, az intelligenciája.
2016. júl. 28. 19:17
 3/8 anonim ***** válasza:

A másodiknak igaza van. Az igazi nőket kevésbé érdeklik a külső körülmények és fontosabbak számukra a belső dolgok. És ez a férfiakra is igaz.

Bizton állíthatom hogy jobban jársz az olyan nőkkel akiknek helyén van az értékrendje.

A külső dolgok hamar és sűrűn változhatnak. A belső dolgok lassan és ritkán.

És nagyon nem mindegy hogy a körülményeidet szereti valaki, vagy téged. :)

2016. júl. 28. 19:24
 4/8 anonim ***** válasza:
A nőknek tökéletesen mindegy mit írsz, őket az érdekli, hogy nézel ki, ránézésre elég izgamas, érdekes életet élsz és/vagy vajon van-e elég pénzed, attól függően, milyen korban vannak. Ha a külsőségekre megfelelsz, akkor egy egyszerű "szia"-ra is közel 100%-os válaszarányod lesz.
2016. júl. 28. 19:41
 5/8 anonim ***** válasza:
3# hát persze, a társkereső oldalakon lévő hölgyek pont arról híresek, hogy nem a külsőségekre adnak.
2016. júl. 28. 19:44
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 Igazad van. Ott általában nem ilyenek. De nem is vagyunk velük kisegítve ha válaszolnak akkor sem. :)
2016. júl. 28. 19:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Mit szoktál írni általában?
2016. júl. 28. 20:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Írhatod a világ legjobb szövegét, ha nem nézel ki jól. Lehet itt szépíteni a dolgot és álszenteskedni, de megmérték ám, hogy hány ember döntött a feltöltött képek alapján... A nők 89%-a. Természetesen a maradék 11% mindig itt van az oldalon közölni, hogy ők nem az alapján döntenek... :D
2016. júl. 28. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!