Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez a profilszöveg a társkereső oldalakon mennyire fog meg bennetek?
Figyelt kérdés
Egy kis jellemzés magamról: -vidám, de nem bohóc- társasági, de nem a közepe.- céltudatod, de nem gázol át- igényes, de nem pojáca- okos, de nem Einstein, és ami a legfontosabb, magányos, de nem Farkas! :) -mint mindenkinek, nekem is vannak rossz tulajdonságaim is. Olyan embert keresek magam mellé, aki számomra kihívás, és számára én is az vagyok!
U.i: Van egy rakás jegyem a nyári szezonra.
2016. jún. 25. 15:58
1/10 anonim válasza:
Miért az üzlet és pénzügyek fülön belül tetted fel a kérdést?
2/10 anonim válasza:
Kicsit erőltetett, de tetszik! :)
Sok sikert hozzá ;) ^^
3/10 anonim válasza:
Szerintem tök mindegy, hogy mit írsz ki.
Jól nézel ki, vagy nem. Ez számít.
5/10 anonim válasza:
Ostobáknak erőltetett,mert nekik a Béla vagyok van pénz rogyásig,gyüsszdugni? a szintjük..Amúgy szerintem a szöveg egész jó, értelmes!
6/10 anonim válasza:
5: Képzelem te milyen szöveggel ismerkedsz :D
7/10 anonim válasza:
Nem kell szöveg ,csak pénzszag arra jönnek a nők.
8/10 anonim válasza:
Akkor viszont magadat is leszóltad, mert neked is a felsorolt dolgok a "szinted". Ez azért vicces.
9/10 anonim válasza:
Mármint milyen jegyed? BKV, érdem, repülő, focimeccsre, strandra, kiállításra? Nekem csak ez a része nem tiszta, de lehet hogy, én vagyok nagyon értetlen. Meg lehet megint csak én vagyok rossz, de nekem a magányos, de nem farkasról az jutott eszembe, hogy pedig nekem olyan kéne, akinek van farka. (Értem, hogy Farkas, mint név, de akkor is.)
10/10 anonim válasza:
8-as,Ami a hatékony az kell nyomni. A kérdező szövege jó,de ugye itt is látható hogy egyből le van húzva. Egyszerű pénzorientált szöveggel kell megszólítani a nőket ,detto ugyanaz mint a politikai kampány csak kicsiben! Rezsicsökkentés ,áfakulcs,gyed, kapsz 2 ezer ft -ot szavazz rám..ééés rászavaz. Szóval működik kicsiben és nagyban is. Aki mást állít az nem itt él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!