Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kapott már valaki társkereső...

Kapott már valaki társkereső oldalon állás ajánlatot?

Figyelt kérdés

Regisztráltam egy társkeresőn. A bemutatkozásomban említettem a szakterületemet, meg hogy magánzó vagyok, megrendeléseket teljesítek...stb. A kevés szabadidőm miatt tartottam fontosnak ezt megemlíteni.

Persze rám írtak olyanok, akik hasonló szakterületen folytatnak tevékenységet, vagy hasonló profilú vállalkozást vezetnek. Egy idősebb úriember konkrétan olyat írt, hogy nem társkeresés céljából érdeklődik, hanem a szakterületemnek megfelelő állás kapcsán. Ne értsem félre, tudja, hogy nem félek bele a megadott preferenciákba, meg igazából, ha a kort nézzük én se az övébe.

Mennyire lehet az ilyet komolyan venni??? Azért kérdezem, mert már hallottam arról, hogy valaki egy közösségi oldalon találjon állást, de hogy egy társkeresőn???? :D

2012. ápr. 26. 22:45
 1/5 anonim ***** válasza:
hát vedd fel vele a kapcsolatot és derítsd ki :D és ha tényleg komoly örülj nagyon :D láthatatlanban senki sem tudja, hogy ez mennyire komoly.
2012. ápr. 26. 23:03
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
:D Minden ilyen érdeklődés végül az ágynál köt ki ! Szted egy céghez fontos állásba anélkül felvennének hogy tudnák a munkatapasztalataidat ?
2012. ápr. 27. 00:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem próbáltak már autót is eladni társkeresőn, minden lehetséges... Ja, meg egyszer írt egy, aki albérletet keresett a városomban.
2012. ápr. 27. 06:31
 4/5 anonim ***** válasza:
25%
Én meg már hallottam oylat, hogy a főnöknek a titkárnőtől lett gyereke.
2012. ápr. 27. 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:
A párom egy közösségi oldalon kapott állásajánlatot. Ennek már több mint 1 éve, azóta Bécsben dolgozik. Először hitetlenkedtünk, hogy biztos behúzás..de aztán kiderült hogy nagyon is valós és létező lehetőségről van szó.
2012. ápr. 28. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!