Egy társkereső oldal létrehozásához mi minden kell, egyáltalán mivel kéne kezdeni?
Pénz, pénz, pénz
1, domain cím, .hu nál 3e /2év, .com nál 10$/év
2, tárhely, amit a helyméret és a havi forgalmi limit szabályoz
3, vagy keresel egy programozót és íratsz vele egy új társkereső oldalt + dizájn. Ez nem 2 Ft lesz és nem 1 hónap. Vagy megveszel egy már megírtat és azt használod illetve alakítod saját szájízed szerint. Ilyen motort már kapni 200$-ért meg 2000$-ért is.
amin bukik a dolog, az a marketing. Iszonyat pénzeket rá kell költeni. love.hu-nál havi hirdetési keret az milliós tétel. igen, több millió megy nekik hirdetésre.
fészbúkos kis megosztásból, meg a haverok regisztrálásából nem lesz semmi.
Avagy, ha van egy teljesen új, eredeti ötleted, amit nem külföldi oldalról nyúltál, és ami megújítja a netes társkeresést. pl.: biztonságosabbá teszi, szűri az unatkozó egoépítőket, avagy a hazugokat mind a 2 nemből, azzal be lehetne robbanni a piacra.
Mivel kell kezdeni? Mint minden vállalkozást kellene: ÜZLETI TERV
Nagyon jó marketing kell, ehhez pedig pénz kell. A társkereső portál piac szerintem telített, de jó, újszerű ötletekkel még lehet mit keresni, de kell az ötletes marketing.
Ha megvan a marketingterv, és megvan hozzá a (soksok) lé, akkor még tedd hozzá a sikerrecepthez, hogy a felhasználói élmény is magas legyen ha már rád találtak.
- miben különbözök a konkurensektől
- kiküszöböltem-e a konkurensek hibáit
- a célcsoportomat hogy tudom a legjobban kiszolgálni
Majd, és ez a legizgalmasabb, "miből lesz bevételem?" kérdésre adj megbízható választ.
Ha ezekre mind tudsz határozott és KONKRÉT választ adni, vágj bele, ha nem, akkor evezz költségmentesebb vizekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!