Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Egy társkereső oldal létrehozá...

Egy társkereső oldal létrehozásához mi minden kell, egyáltalán mivel kéne kezdeni?

Figyelt kérdés
Tanácsokat és ötletet kérnék nem mást. Köszönöm szépen!
2014. jan. 16. 21:35
 1/7 anonim válasza:
77%
Ha itt kérdezed, akkor inkább ne fogj hozzá.
2014. jan. 16. 21:36
 2/7 anonim válasza:
11%
nem ide illő kérdéseket továbbá nem szeretnék itt olvasni köszönöm szépen!
2014. jan. 16. 21:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Egyrészt azért irtam ide, mert a társkeresés is ismerkedés, másrészt pedig a 'köszönöm szépen' dolgot azért irtam, mert sokszor nem a segitségről szól ez az egész, hanem a beszólogatásról.
2014. jan. 16. 21:39
 4/7 Dwight Schrute válasza:
41%
először tanulj meg programozni szerintem
2014. jan. 16. 21:44
 5/7 egy újabb válaszoló ***** válasza:
35%
Ezt miért az üzlet/pénzügyek rovatba írtad?
2014. jan. 16. 22:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Pénz, pénz, pénz

1, domain cím, .hu nál 3e /2év, .com nál 10$/év

2, tárhely, amit a helyméret és a havi forgalmi limit szabályoz

3, vagy keresel egy programozót és íratsz vele egy új társkereső oldalt + dizájn. Ez nem 2 Ft lesz és nem 1 hónap. Vagy megveszel egy már megírtat és azt használod illetve alakítod saját szájízed szerint. Ilyen motort már kapni 200$-ért meg 2000$-ért is.

amin bukik a dolog, az a marketing. Iszonyat pénzeket rá kell költeni. love.hu-nál havi hirdetési keret az milliós tétel. igen, több millió megy nekik hirdetésre.

fészbúkos kis megosztásból, meg a haverok regisztrálásából nem lesz semmi.

Avagy, ha van egy teljesen új, eredeti ötleted, amit nem külföldi oldalról nyúltál, és ami megújítja a netes társkeresést. pl.: biztonságosabbá teszi, szűri az unatkozó egoépítőket, avagy a hazugokat mind a 2 nemből, azzal be lehetne robbanni a piacra.

2014. jan. 16. 22:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Mivel kell kezdeni? Mint minden vállalkozást kellene: ÜZLETI TERV

Nagyon jó marketing kell, ehhez pedig pénz kell. A társkereső portál piac szerintem telített, de jó, újszerű ötletekkel még lehet mit keresni, de kell az ötletes marketing.

Ha megvan a marketingterv, és megvan hozzá a (soksok) lé, akkor még tedd hozzá a sikerrecepthez, hogy a felhasználói élmény is magas legyen ha már rád találtak.

- miben különbözök a konkurensektől

- kiküszöböltem-e a konkurensek hibáit

- a célcsoportomat hogy tudom a legjobban kiszolgálni

Majd, és ez a legizgalmasabb, "miből lesz bevételem?" kérdésre adj megbízható választ.

Ha ezekre mind tudsz határozott és KONKRÉT választ adni, vágj bele, ha nem, akkor evezz költségmentesebb vizekre!

2014. jan. 17. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!