Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan kevés a jó nő a társkereső oldalakon?
Ez hülyeség szerintem. Nagyon sok jóképű férfit is láttam már ott. Én sokszor voltam már társkeresőn és ott ismertem meg a mostani páromat is. Nagyon szép nő vagyok azt mondják,hasonlítok Monica Belluccira, nem is hiszik el,hogy ilyen helyen ismerkedtem.
Azért regisztráltam,mert kisvárosból származok, nem járok szórakozó helyekre, mivel itt nálunk nincs semmi normális hely, munkahelyen meg nem szeretnék egyébként sem, tehát maradt a társkereső. Most egy budapesti párom van és remélem hamarosan összeköltözünk, mert nagyon szeretjük egymást.
7. Ott is voltam. Nekem onnan is kb 5 jött be pedig vagy 100 nőt végignéztem.
Szerintem ilyen oldalon csak rondák vannak. Mondjuk az igaz hogy nekünk pasiknak jobban számít a külső
A jó nő vagy a kisugárzása,vagy a kinézete segítségével talál pasit.Ennyi a képlet.
Azért 1-2x ismertem meg társkeresőn egész jó kinézetű és jó hangú pasikat,akik még hülyék se voltak.Pedig mediterránpárti vagyok és az ilyen kinézetű emberek durván 60%a Magyarországon c típusú állampolgár,de ők még azok se voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!