Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan kevés a jó nő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan kevés a jó nő a társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés
Felmentem a legnagyobb társkereső oldalra elő is fizettem drága pénzért erre szinte végignéztem az összes aktív lányt és kb. 4-5 aki tetszet max, egyszerűen a többi nem jön be. Persze ez a 4 lány nem irt vissza, lehet sajnos azért mert alacsony vagyok (164 cm)
2016. jún. 6. 18:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Mert a jo noknek nem kell tarskereso, sorban allnak a ferfiak.
2016. jún. 6. 18:53
 2/14 anonim ***** válasza:
61%
164 centisen ne akarj jó nőt..
2016. jún. 6. 18:53
 3/14 anonim ***** válasza:
164 alattiakat keress. De eleve nem írnak vissza a "jó" nők mert naponta kapnak vagy 30 levelet.
2016. jún. 6. 18:55
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert a jó nők ülnek a bmw anyósülésén és azon sirnak h vajon bejön e a csávó anyagilag biztonságilag
2016. jún. 6. 18:57
 5/14 anonim ***** válasza:
Ezt komolyan el kell magyarázni? Miért menne már fel egy jó nő társkeresőre? A jó nők aktív életet élnek, nem otthon ülnek. És aki gyakran jár bulizni meg haverokkal lóg erre-arra az folyton találkozik új emberekkel és a jó nőkre rámozdulnak a pasik. Szóval talál párt a való életben, többet is ha akar.
2016. jún. 6. 19:07
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
Figyelj, jó nő vagyok mégsem kellek senkinek. De eszem ágában nem lenne beregisztrálni egy társkereső oldalra. 170cm 55kg 20L
2016. jún. 6. 19:13
 7/14 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség szerintem. Nagyon sok jóképű férfit is láttam már ott. Én sokszor voltam már társkeresőn és ott ismertem meg a mostani páromat is. Nagyon szép nő vagyok azt mondják,hasonlítok Monica Belluccira, nem is hiszik el,hogy ilyen helyen ismerkedtem.

Azért regisztráltam,mert kisvárosból származok, nem járok szórakozó helyekre, mivel itt nálunk nincs semmi normális hely, munkahelyen meg nem szeretnék egyébként sem, tehát maradt a társkereső. Most egy budapesti párom van és remélem hamarosan összeköltözünk, mert nagyon szeretjük egymást.

2016. jún. 6. 19:35
 8/14 A kérdező kommentje:

7. Ott is voltam. Nekem onnan is kb 5 jött be pedig vagy 100 nőt végignéztem.

Szerintem ilyen oldalon csak rondák vannak. Mondjuk az igaz hogy nekünk pasiknak jobban számít a külső

2016. jún. 6. 19:38
 9/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Csak egy tanács. A jó nő számomra azt jelenti főleg, hogy természetes szépség, kedves, bájos a mosolya, mégha nem is tökéletes minden porcikája. A jó nő nem egyenlő a szolis pirított csirke nővel, nem egyenlő a legalább 10 cm-es tűsarkúban billegő hosszú lábú nőkkel. A jó nőnek karizmája van, nem hajt a pénzre és megbecsül. A jó nő nem Paris Hilton, a jó nő természetesen bájos.
2016. jún. 6. 19:41
 10/14 anonim ***** válasza:

A jó nő vagy a kisugárzása,vagy a kinézete segítségével talál pasit.Ennyi a képlet.

Azért 1-2x ismertem meg társkeresőn egész jó kinézetű és jó hangú pasikat,akik még hülyék se voltak.Pedig mediterránpárti vagyok és az ilyen kinézetű emberek durván 60%a Magyarországon c típusú állampolgár,de ők még azok se voltak.

2016. jún. 6. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!