Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan kevés a jó nő a társkereső oldalakon?
Hát én 2 évet lehúztam 2 társkeresőn, már nem vagyok sehova regisztrálva. Pedig jó pasi vagyok, azért mentem fel, hogy hasonló ritka érdeklődést találjak, persze szép is legyen, de az a fajta szép, ami nekem bejön. Kizártam a festett hajat, mert attól a hideg kiráz.
De amiket leszűrtem: megismertem 4-5 normális nőt, akivel mai napig beszélgetek, és tényleg normálisak, jól néznek ki, ők is azért regisztráltak, mert nem hétköznapi férfiak kellenek nekik, hanem mondjuk olyan, akit érdekel, hogy miből készül a fák kérge... Átnéztem vagy 2-3 ezer profilt... kb. 60-70 nőnek írhattam, viszont a jó nők rendszerint sok levelet kapnak. Szóval nem tükrözi az életet, és elveszi az ember önbizalmát. Ott megy az utcán a jó nő, oda kell menni. Az nem kap levelet, és ha megszólítod, fog veled beszélgetni. Nyiván, hogy ha a kategóriádban választasz. Azonoshoz azonos. De a legtöbb nő azért regisztrál, mert vagy van már gyereke, vagy csúnya, vagy öreg, vagy stílustalan és macskának se kell, az 5-10% kivétel meg valóban társat keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!