Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok rosszul a társkeresős beszélgetésektől? Bővebben lent
Nem lehet, hogy azèrt botlasz bele az ilyen robotokba, mert próbálsz a jobb nőknèl bevágódni, az átlagosakat pedig semmibe veszed?
Amúgy, megkèrdezhetem, hogy mièrt a neten keresel magadnak társat ès nem a környezetedben?
21/N
Ja, Robotok, ez a megfelelő szó rá.:) Az a baj hogy elég nehéz, nekem is volt már hogy jól kijöttem valakivel, Legalább is ő mekkora komoly személynek vallotta magát meg ahogy irt, olyan érett felfogásúnak nőnek gondolta magát,
aztán mikor szóba jött egy találkozás, akkor jött a felszivódás, nem válaszolás, téma váltás. Most én meg nem fogom foltozgatni a lelki sérüléseit és győzködni hogy én nem megd.gni akarom. Amúgy néha én is elgondolkodom úgy komolyan hogy vajon mit várnak, milyen indittatással regisztrálnak fel az ilyenek?. Azt vallják komoly meg ők milyen mások.. ha meg Rátérsz akkor sehol semmi :D Elég gáz a helyzet. S ahhoz minden egyes Nővel bele kell menni , elbeszélgetni hogy kialakuljon egy bizalom, ami nem 2 mondat, aztán azt hinnéd alakul, mond minden szép és jót, aztán bedobja h ja bocsika..
Ha meg egyből a lényegre térnél, akkor bunkónak, átlagosnak tartanak és azt szürik méginkább le hogy biztos csak d.gásra kellenek.
Olvastam valakitől amin elgondolkodtam, s elég nagy rá az esély hogy Igy van, az, hogy ahhoz hogy te egy ilyen társ kereső oldalon sikeres legyél, ahhoz kell egy jó háttér, élet- FB profil, amivel te bizonyitani tudod hogy nem egy átlag janika vagy, amivel feltudod mutatni hogy van kiépitett életed,
Olyan képekkel kell hogy rendelkezz, ahol társaságokban mozogsz, és vélhetően sokan kedvelnek téged, népszerünek tartanak. Ha ez megvan akkor van esély bármi féle netes ismerkedésre.
Rendkívül sablonosan és felszínes mennek a beszélgetések, szinte mindenkinél ugyanazzal a klisékkel találkozol.
Sajnos érdektelenség megy azzal kapcsolatosan, hogy egymást felfedezzük, ami helyett sokan használják az "itt az ideje" sablonszöveget szinte minden esetben. A srácok-férfiak is sokszor csak saját érdekeik miatt ismerkednek, lehet, hogy éppen ennek felfedezését akarják elkerülni a sablonos és gyorsított szövegekkel, hamis bóksorozatokkal.
#6 Nagyon egyetértek veled. Én sem szoktam sajnálni az időt, hogy kiépítsem a bizalmat, de aztán valahol mindig kisiklik a dolog.
Az átlagos lányok között vannak a legjobb fejek, de sajnos ők nagyon féltékeny típusúak. Legalábbis ez a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!