Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok rosszul a társkeresős beszélgetésektől? Bővebben lent
Akkor kérdező te nagyon rendes vagy, de tényleg!
Múltkor ismerkedtem egy sráccal, ő lazán bevallotta, hogy most kb. 10-13 lánynak csapja a szelet.
Nem tudom, hogy én hanyadik lehettem, de nem is érdekelt. Egyszerűen nem tudom komolyan venni az ilyen férfiakat. Nem az a baj, hogy nem én vagyok az egyetlen, akivel ismerkedik, de ennyi emberre nem lehet normálisan odafigyelni.
Látszódott is, mert egyet 6-szor megkérdezett.
A hetediknél már mondtam neki, hogy keressen gyorsan mást a helyemre, mert nekem ez már gáz. :D
Iszonyú nehéz megtalálni azt a személyt, akivel minden téren jól kijössz.
Örülök, hogy az volt az utolsó mondatod, hogy:"nem adom fel"
Ne is add fel, mert egész biztosan megtalálod majd a számodra megfelelő személyt.
15:20 nem tudom mit akadsz ki azon, hogy nem hisznek neked. Mondani bármit mondhat az ember. Tudod, messziről jött ewmber azt mond amit akar.
Kérdező a lányok ugyanúgy rosszul vannak férfiaktól társkeresés közben. Én pl ezt ma kaptam:
"Szia. Szep napot neked. Hogy vagy hogy telnek a napjaid. Miket csinalsz szabadidodben. Bulizni szorakozni jarsz valamerre. Milyen stilusu az oltozkodesi stilusod?"
Mindezt egy vadidegen embertől. És mindegyik ilyen, vagy a másik lehetőség a: "szia, hogy vagy?" Vagy ha esetleg normálisan ír, akkor kiderül, hogy ugyanezt a levelet elküldte 20 másik lányak is (ami persze abból derül ki, hogy véletlenül elküldi nekem mégegyszer). Én eddig csak ilyenekkel találkoztam és ultra gáz, úgyhogy nehogy azt hidd, hogy csak a lányok olyan rosszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!