Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok rosszul a társkeresős beszélgetésektől? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Elég jó emberismerő vagyok. Hamar észreveszem, ha valaki csúsztat és sajnos állandóan ilyen nőkbe botlok. Nem akarok általánosítani, mert van kivétel de olyan mintha robotokkal beszélgetnék. Van kb 3 fajta és ennyi. Mindenre a lehető legsablonosabb választ adják, eljátsszák, hogy milyen érettek, ami később kiderül hogy távolról sem igaz. Szinte mindenki azt vallja hogy nem féltékeny típus, csak "egészségesen", de az eddigi tapasztalatom az, hogy a társkeresős nők a legféltékenyebbek. Szintén tisztelet a kivételnek, csak találkoznék már azzal a kivétellel. Persze mondhatjátok hogy minek próbálkozok, ha ilyen rosszak az élményeim? Próbálkozok mindenhol, mert talán a nagy számok törvénye egyszer az utamba sodorja a megfelelőt. Nem adom fel.

2016. jún. 5. 09:29
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Aki érettségiben vagy egy diplomában keresi az érettséget, az nagyon rossz helyen tapogatózik. Egy diploma maximum műveltséget ad, semmi mást. Logikát és érettséget nem.
2016. jún. 5. 10:46
 22/29 anonim ***** válasza:
#16 na akkor mást kérdezwk. Honnan a búbánatból szeded az ilyeneket? :D
2016. jún. 5. 10:49
 23/29 anonim ***** válasza:
22.: innen az oldalrol. Viszont ha az ilyeneken nem vergodom at akkor a parom sem talaltam volna meg
2016. jún. 5. 10:54
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Akkor kérdező te nagyon rendes vagy, de tényleg!

Múltkor ismerkedtem egy sráccal, ő lazán bevallotta, hogy most kb. 10-13 lánynak csapja a szelet.

Nem tudom, hogy én hanyadik lehettem, de nem is érdekelt. Egyszerűen nem tudom komolyan venni az ilyen férfiakat. Nem az a baj, hogy nem én vagyok az egyetlen, akivel ismerkedik, de ennyi emberre nem lehet normálisan odafigyelni.

Látszódott is, mert egyet 6-szor megkérdezett.

A hetediknél már mondtam neki, hogy keressen gyorsan mást a helyemre, mert nekem ez már gáz. :D

Iszonyú nehéz megtalálni azt a személyt, akivel minden téren jól kijössz.

Örülök, hogy az volt az utolsó mondatod, hogy:"nem adom fel"

Ne is add fel, mert egész biztosan megtalálod majd a számodra megfelelő személyt.

2016. jún. 5. 10:55
 25/29 A kérdező kommentje:
#24 Köszi a bíztatást. :) Elég türelmes voltál az említett sráccal. Én max 3 egyforma kérdés után mennék tovább. De legalább bevallotta, hogy nem csak veled írkál. :)
2016. jún. 5. 11:01
 26/29 anonim ***** válasza:
Nekem is hányingerem van már ettől, de nem a beszélgetésektől, hanem a rendszerben lévő emberektől. A legbosszantóbb dolog számomra, hogy luxus válaszolni az üzenetekre, pedig tisztán leírom szándékaimat, meg hogy nem perverzkedni akarok. Ha talán válaszra is méltat, akkor hasonló tapasztalatok birtokában vagyok, mint a kérdező, valamint az előttem szólók. Undorító dolog az is, ha 40-50 éves pacák tizenéves lányt akar felszedni magának. Na az ki tud akasztani tisztességesen. Pár év különbség belefér, de nem ennyi.
2016. jún. 5. 15:20
 27/29 anonim ***** válasza:
66%

15:20 nem tudom mit akadsz ki azon, hogy nem hisznek neked. Mondani bármit mondhat az ember. Tudod, messziről jött ewmber azt mond amit akar.

Kérdező a lányok ugyanúgy rosszul vannak férfiaktól társkeresés közben. Én pl ezt ma kaptam:

"Szia. Szep napot neked. Hogy vagy hogy telnek a napjaid. Miket csinalsz szabadidodben. Bulizni szorakozni jarsz valamerre. Milyen stilusu az oltozkodesi stilusod?"

Mindezt egy vadidegen embertől. És mindegyik ilyen, vagy a másik lehetőség a: "szia, hogy vagy?" Vagy ha esetleg normálisan ír, akkor kiderül, hogy ugyanezt a levelet elküldte 20 másik lányak is (ami persze abból derül ki, hogy véletlenül elküldi nekem mégegyszer). Én eddig csak ilyenekkel találkoztam és ultra gáz, úgyhogy nehogy azt hidd, hogy csak a lányok olyan rosszak.

2016. jún. 5. 16:39
 28/29 A kérdező kommentje:
#27 Véletlenül sem hiszem hogy csak a nők ilyenek, sőt tudom, csak én férfiként tudom leírni a tapasztalataimat, de amúgy ez egy általános jelenség :)
2016. jún. 5. 18:22
 29/29 anonim ***** válasza:
Abszolút igazat tudok adni! Ugyanez van az ifjakkal is. Valami generációs kattosság lehet a dologban.. :D
2016. jún. 5. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!