Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok rosszul a társkeresős beszélgetésektől? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Elég jó emberismerő vagyok. Hamar észreveszem, ha valaki csúsztat és sajnos állandóan ilyen nőkbe botlok. Nem akarok általánosítani, mert van kivétel de olyan mintha robotokkal beszélgetnék. Van kb 3 fajta és ennyi. Mindenre a lehető legsablonosabb választ adják, eljátsszák, hogy milyen érettek, ami később kiderül hogy távolról sem igaz. Szinte mindenki azt vallja hogy nem féltékeny típus, csak "egészségesen", de az eddigi tapasztalatom az, hogy a társkeresős nők a legféltékenyebbek. Szintén tisztelet a kivételnek, csak találkoznék már azzal a kivétellel. Persze mondhatjátok hogy minek próbálkozok, ha ilyen rosszak az élményeim? Próbálkozok mindenhol, mert talán a nagy számok törvénye egyszer az utamba sodorja a megfelelőt. Nem adom fel.

2016. jún. 5. 09:29
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Nemtom neked hogy sikerül, de én udvariasan ráírok valakire és még válaszra sem méltat. Még a beszélgetés sem alakul ki.

De tudom, mit mondanátok erre. Azért van ez, mert "előnytelen a külsőm", azaz mert ronda vagyok.

2016. jún. 5. 10:05
 12/29 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező, szerintem csak az nem érti a féltékenységet és annak okait, aki nem értékeli a másikat és annak törekvéseit a kapcsolat érdekében. Ez viszont komoly probléma egy kapcsolatban.
2016. jún. 5. 10:07
 13/29 anonim ***** válasza:
68%

Nekem is hanyingerem volt mar mikor ujra meg ujra kiderult hogy ez a ferfi is csak bugyis kepet akar, hogy van valakije, hogy az apam lehetne, hogyha normalisan visszautasitom akkor lek.vaz, hogy 70 az iq-ja, hogy semmi hatarozottsag nincs benne csak ram akar tamaszkodni, hogy egy altalanos iskolaja van osszesen stb.

De nem szabad feladni! A sok tucat kozott ott rejtozik az ertekes, csak nehezebb ratalalni. Tapasztalat, higgyetek el, erdemes keresgelni es nem feladni. Minel tobbet probalkozol statisztikailag annal nagyobb az eselye hogy rabukkansz a kincsre. Ha nem is probalod azzal sajat magad szabotalod.

A hulyeken csak rohogni kell hogy jo eg milyen emberek leteznek es tovabb probalkozni akkor is ha nehez es akkor is ha sok a zsakutca.

2016. jún. 5. 10:08
 14/29 A kérdező kommentje:
#11 Nekem általában visszaírnak. Mondjuk úgy 70 százalékban, de a maradék 30-ra nem görcsölök rá. Tudomásul veszem, hogy nem vagyok elég jó és tovább megyek.
2016. jún. 5. 10:14
 15/29 anonim ***** válasza:
53%
#13 nem tudom hogy honnan szeded azt hogy valakinek csak általánosa van. Talán megmutatja neked az érettségi bizonyitványának szánt helyet a falon? :)
2016. jún. 5. 10:14
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
15.: onnan szedem hogy beszelgettem mar ilyen sraccal. Mondta hogy altalanos iskolat vegzett de o feltekeny tipus es nem akarna hogy a felesege dolgozzon emiatt hanem maradjon otthon o majd eltarja. Higy ezt hogy gondolta az rejtely...
2016. jún. 5. 10:25
 17/29 anonim ***** válasza:
36%
Igy van, ebből jön az hogy nektek diplomás úri ember kell ;) A társkereső azoknak a férfiaknak szól, akik rendesen szociális életet élnek, akiknek van tapasztalatuk az élet területein, kapcsolatokban. Tehát ha te felmész öltönyös üzlet emberként,van esetleg kocsid is, mosolygós képekkel, és tényleg nincs semmi nyoma annak hogy sz.r a magán életed,mondjuk nemrég jöttél ki egy hosszabb kapcsolatból, de ott is úgy hogy a te szakitottál a nővel, ebben az esetben találnak alkalmas férfinak társkeresőn. ha nem vagy ilyen, mehetsz a kukába.
2016. jún. 5. 10:31
 18/29 anonim ***** válasza:
67%

Én nem vagyok fent semmi ilyen társkeresős oldalon. Még csak az hiányozna, szedhetném dobozszámra a Frontint! :D

Viszont régebben chateltem párszor és volt olyan is, hogy itt visszaírtam egy-két levélre és ismerkedés lett a végkimenetele a dolognak.

A fárasztó szó jut legelőször eszembe a netes ismerkedéssel kapcsolatban.

Ugyebár elkezdünk ismerkedni, jó esetben kép alapján nem forog az ember bele a másiktól.

Majd aztán elkezded "boncolgatni", hogy milyen is. Ekkor jönnek a gondok.

Természetesen az ember itt még a visszafogottabb, kedvesebb énjét mutatja.(már aki) Mondjuk én nem szoktam, mert nem tudok színészkedni és nem is akarok. (lehet, hogy ezért fogok 5 macska és 4 kutya társoságában elhalálozni?) Vannak rossz napjaim, olyankor a házisárkány is meneküljön tőlem.

Tehát vannak azok a pasik, akik irtó cuki, mondjuk úgy két hónapig, persze itt már ilyenkor volt találkozás, aztán kimutatja mind a foguk fehérjét. Minta egy teljesen más emberrel ismerkednék.

És vannak a nyíltan bunkók, na őket jobban kedvelem. Nincs megjátszás, nincs illúzió, tőlük tudod mire számíts!

Az meg egy nagy baromság, hogy azért nem akarnak veled találkozni, mert jajj a szex.

Senkinek sincsenek illúziói, amelyik pasi udvarol az előbb-utóbb dugni akar. De van ezzel baj? Nincs...Hozzátartozik az ismerkedéshez. Mert ugyebár azért ismerkedünk, hogy legyen mellettünk valaki. (persze ezt is megcáfolnám, mert nagyon sokan egész beteg dolgok miatt ismerkednek)

Ezek a lányok azért nem találkoznak veletek, mert nem akarnak. Tetszik nekik, hogy írogattok, hívogatjátok őket. Égónövéles ennyi!

Nem kell hónapokat kedveskedni egymással a neten, mert semmi értelme! (mondja ezt az, aki csinált már ilyet, bánom is...)

Pár hét, még meg van a minimális bizalom!

Ne mondjátok, hogy sok a pár hét, mert úgysem csak egy csajnak csapjátok a szelet, tehát másik három ott marad talonban.

Aztán ha jó volt az első találkozó, értelemszerűen követi a második. Ha meg nem volt jó, akkor viszlát.

Így lenne ez egészséges, felnőtt emberek között, de sok a sunyi disznó, aki nem jut el a viszlát-ig, csak eltűnik.

2016. jún. 5. 10:35
 19/29 anonim ***** válasza:
37%
A diploas uriember es az altalanos iskolat vegzett kozott eleg nagy az atmenet. Ha pedig nekem diplomam van, miert ne varhatnam el azt a masiktol,amit en is nyujtok? Ezen felesleges haborogni
2016. jún. 5. 10:39
 20/29 A kérdező kommentje:
#18 A fárasztó is nagyon jó szó erre. :D Személy szerint nem szoktam egyszerre többel írkálni. Egyrészt nem tudok többfelé figyelni, másrészt meg van bennem annyi romantika, hogy úgy állok hozzá, ebből egy hosszú kapcsolat lehet akár és mindenre kíváncsi vagyok, ami vele kapcsolatos. Napi szinten úgy 1 vagy 2 nőre írok rá, de általában hamar véget vetek a beszélgetésnek hogy ne húzzuk egymás idejét. Nem jópofizok. Felesleges és nem vezet jóra.
2016. jún. 5. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!