Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Személyes vélemény társkeresős oldalakkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
érdemes felrakni magamat ? Személyes vélemények érdekelnek,hogy összejöttetek e valakivel ? Lett e házasság szerelem stb... minden érdekel a ti életetekben ami társkeresős oldalakkal kapcsolatok. Összejöttetek e egyáltalán ott valakivel ?2016. febr. 14. 12:23
1/10 anonim válasza:
Nekem nem jött be, de netes ismerkedésre is nyitott szoktam lenni.
2/10 anonim válasza:
Unokatestvéremnek lett onnanházassága, de ettől még nem javaslom. Csak azért mert valaki valaha nyert a lottón, nem fogok lottózni. Az a tapasztalat hogy élőben sokkal sikeresebb vagyok.
3/10 A kérdező kommentje:
Mit gondoltok ciki felrakni ilyen oldalra magadat ?
2016. febr. 14. 12:39
4/10 anonim válasza:
#3 nem ciki, de sok időt sem érdemes elbaxni rá. Egyik ismerősömnek sosem volt problémája a nőzéssel, mégsem cikizett engem soha.
5/10 anonim válasza:
Nőként pillanatok alatt találhatsz pasit, ha nem vagy nagyon válogatós. Férfiként csak akkor érdemes próbálkozni vele, ha bitang jóképű vagy, különben senki se fog visszaírni.
6/10 anonim válasza:
Kb 10 esetben lett randi a dologból, ebből 4-szer lett második randi is, amiből két kapcsolat lett. Egyik 4 hónapig tartott, másik ezidáig 8 évig. Utóbbi 6 éve házasság.
7/10 anonim válasza:
Több, mint 2 évig voltam fenn, rengeteg levelet írtam, de válasz alig-alig jött. Lett 5 randi és ennyi. Nemrég újra regisztráltam egy rövid időre és ahogy láttam azok a nők még mindig fenn vannak. Valószínűleg azóta is keresik a hercegüket fehér lovon.
8/10 anonim válasza:
Megszámolni sem tudom hány randim/kapcsolatom származott netes társkereső oldalakról, köztük jó pár éveken át tartó kapcsolat is.
F
9/10 anonim válasza:
Taníts mester, mert ahogy olvasom itt nagyon sokan arról írnak, hogy senki nem ír vissza nekik társkeresőn.
10/10 anonim válasza:
Nekem csak egyszer alakult ki egy másfél éves kapcsolat. Randim az sok volt, meg se tudom már számolni mennyi. Mondjuk nem is sok nőtől akartam tartós kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!