Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagyunk elfogadóak szépség hibákkal kapcsolatban?
Nálam is van, ami felett szemet hunyok, vagy még kifejezetten férfias is lehet, ilyen pl. a nagy orr. :)
A fogazattal kapcsolatban nekem is az a véleményem, hogy a ritka már egyenlő az ápolatlannal, szóval felejtős... És nem, nem lovat keresek, de szeretnék csókolózni is a másikkal, lehetőleg undor nélkül. ;)
Egy-két szabálytalanságtól csak egyedi és karakteres lesz egy arc, az a gond, ha ezek halmozódnak, pl. elálló fül, rossz fogazat, nagy orr, pattanások, kopaszodás, és kancsalság, mindez egy emberen. Na ott már gáz van.
Egyes vagyok. Nem lovat akarok,csak fogazat terén vannak elvárásaim. Mint írtam is, a többi nem számít. Nem hiszem hogy túl magasak az igényeim a külsőt tekintve.
Amúgy már megtaláltam az igazit, egy erősen kopaszodó, szemüveges, szemüveg nélkül kancsal, 32 gyönyörű ép foggal rendelkező tökéletes férfi személyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!