Tetoválást szeretnék 15 évesen. Valakinek valami véleménye ezzel kapcsolatban?
Igen mérgesek lesznek, jogosan. Nem is csináltathatnál tetoválást 16 éves kor alatt, ha valaki így is megcsinálja simán feldobhatják a szüleid.
Na meg ha annyira kell az a tetkó, simán kibírsz még 3 évet nélküle.
Igen, várj még vele. 15 évesen rendes helyen mg sem csinálják neked, azt meg gondolom nem akarod, hogy egy kontár munkát viselj magadon életed végéig..
Ráadásul ez a gyémánt minta szerintem tök gáz..elhiszem, hogy most biztos vagy benne, hogy ezt akarod, de 24 éves fejjel már tök égőnek tartom azt a mintát, amit 15 évesen magamra varrattam volna, hiába voltam akkor meggyőződve arról, hogy nem fogom megbánni.
Köszönöm a válaszokat, dee miért dobnák fel a szüleimet.?
A tetoválást meg nem fogom megbánni. Fel sem merült bennem a kérdés, hogy vajon megcsináltassame..
~hogy normális tetováló nem fogja megcsinálni:D
Amúgy tavaly jött kilencedikbe egy csaj, akinek tetoválása volt(van egy felirat a melle fölött), és kb mindenki kiröhögte. Az osztályában nem tudom mi a helyzet, de mi ott párral fölötte elég szánalmasnak találjuk, pedig én szeretem a tetoválásokat:D Szerintem nagyon ciki, ha egy 15 éves lány érettnek hiszi magát. Még én sem tartom magam annak:) de ahogy akarod
" BIZTOS, hogy nem fogom megbánni. "
Ugyan :)
5 ev mulva TELJESEN maskepp fogsz gondolkodni. Kabe akkora lesz a kulonbseg mint a mostani ened es az 5 evvel ezelotti ened kozott.
Gondolod most is pont ugyanazok a dolgok tetszenek mint 10 eves korodban :)
Ha van egy kis eszed, akkor varsz meg, legalabb amig 18 leszel, de inkabb tovabb. Ha nincs akkor felvarratod, a tetovalas-eltavolito cegeknek is meg kell elni valamibol :)
Félreértettél, de lehet kicsit homályosan fogalmaztam.
A szüleid beperelhetik a tetoválót. Ez már eleve egy indok arra, hogy normális helyeken nem vállalnak el gyerekeket. Mert törvénytelen és csak bajuk lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!