Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválást szeretnék 15...

Tetoválást szeretnék 15 évesen. Valakinek valami véleménye ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 15 éves lány vagyok és szeretnék egy tetoválást az alkaromra. Pontosan tudom, hogy mit szeretnék magamra varratni és BIZTOS, hogy nem fogom megbánni. Persze a szüleim nem akarják, de titokban megcsináltatom. Szerintetek nagyon mérgesek lesznek? Anyukám picit lobbanékony természetű, de apukám nem annyira. Egy gyémántot szeretnék magamra varratni. Igazából nagy jelentősége van az életemben ennek a gyémántnak. Megszeretném csináltatni.

2014. aug. 9. 23:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
nem azert vagy ovis szinten hanem ezert a "nem akarok varni" cimu hisztiert amit itt eloadtal. Kisgyerek vagy meg, aki nagynak akar latszani.
2014. aug. 10. 23:43
 22/26 anonim ***** válasza:
Még gimibe se jársz? Röhejes leszel a tetkóval jobb ha tudod. Nem azért,mert tetoválás ellenes lennék,nekem is van több, DE nem kis szaros elsőéves gimisként kezdtem. A többiek a hátad mögött majd megjegyzéseket tesznek, a kötekedők még a szemedbe is mondják és simán hülyét csinálnak belőled, a tanárokról már ne is beszéljünk. Ki fogod bírni még azt az 1-2 évet. Hidd el jobban jársz.
2014. aug. 11. 18:52
 23/26 anonim ***** válasza:
szia 15 éves lány vagyok 3 tetoválásom van ... az elsönél allig voltam 15 de szulöi beleegyezés nélkül készitettem ...amikor anya megtundta nem uvöltözött 1 nap szobafogsagot kaptam értük de semmi különös mérgesség nem volt a szuleimben,,de többet nem szertenék márt csinaltatni ..most akik itt irnak oltogathatnak .de ha van ezzel kapcsoltban még valami kérdésed irj nyugodtan privátot
2014. aug. 12. 00:02
 24/26 A kérdező kommentje:

Miért kell oltani engem csak mert akarok valamit és nem tágítok az mellől amit a fejembe vettem?

Utolsó.:)Köszönöm szépen.!

2014. aug. 13. 00:46
 25/26 anonim válasza:

Szia,szalonba csak akkor csinálják meg ha már elmúltál 18 azalatt pedig csak szülői beleegyezéssel. Máshol pedig nem érdemes csináltatni mert kitudja milyen körülmények között dolgozik és mennyire fertőződhet el(mert azért ez mégis csak egy nyílt seb) :)

A szüleid pedig azért dobhatják fel azt aki megcsinálta neked a belegyezésük nélkül mert illegálisan dolgozik és ezt a törvény tiltja...

Szerintem ha mindenképp akarod várj legalább addig míg gimibe mész és megtudod hogy a tanárad/iskolatársaid mennyire nézik ki az embert egy tetoválás miatt.

2014. aug. 15. 19:25
 26/26 anonim ***** válasza:
Igazuk van a korábbi hozzászólóknak, ha ennyi idősen szülői hozzájárulás nélkül tetoválást készítenek neked, abból semmi jó nem sülhet ki. Én is kb. 13-14 éves lehettem, amikor kitaláltam, hogy tetoválást szeretnék, és végül 20 évesen csináltattam meg, amit akkor kitaláltam. Nem tudom, milyen jelentősége lehet számodra egy gyémántnak, de ha annyira fontos, akkor 18 évesen is ugyanúgy akarod majd. Azt meg nehogy mondd, hogy olyan mértékben megváltoztatná az életed, hogy nem tudsz vele várni még egy kicsit. Gondolj bele, hogy egy tetoválást egész életedben viselni fogsz, ahhoz képest az a pár év igencsak elenyésző. Én most 25 éves vagyok, van már azóta több tetoválásom is, mégis hónapokig emésztgettem egy-egy újabb ötletet, mielőtt magamra varrattam volna őket, pedig én már teljesen legálisan megtehetném, hogy azonnal beüljek egy szalonba tetováltatni.
2014. aug. 16. 03:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!