Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválást szeretnék 15...

Tetoválást szeretnék 15 évesen. Valakinek valami véleménye ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 15 éves lány vagyok és szeretnék egy tetoválást az alkaromra. Pontosan tudom, hogy mit szeretnék magamra varratni és BIZTOS, hogy nem fogom megbánni. Persze a szüleim nem akarják, de titokban megcsináltatom. Szerintetek nagyon mérgesek lesznek? Anyukám picit lobbanékony természetű, de apukám nem annyira. Egy gyémántot szeretnék magamra varratni. Igazából nagy jelentősége van az életemben ennek a gyémántnak. Megszeretném csináltatni.

2014. aug. 9. 23:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nem hiszem,hogy nem tudsz még pár évet várni ha annyira tutira akarod. Egyébként normális helyen tényleg nem csinálják meg. Értelmes tetováló nem teszi kockára a hírnevét meg a szalonját kis tinik miatt. Várd meg amig anyudék megengedik, vagy minimum beletörődnek. Aztán tetováltass
2014. aug. 10. 08:13
 12/26 anonim ***** válasza:

Ha tényleg annyira biztos vagy benne, akkor nyugodtan várhatsz vele, amíg legálisan megcsinálják neked.

Egy normális szalon nem teszi kockára a működési engedélyét egy 15 èves lányért.

Ahol neg elvállalnák, oda nem szabad menni, mert bármit elkaphatsz.

2014. aug. 10. 11:23
 13/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.! Most picit furán érzem magamat ezek olvasása után. Minden esetre elgondolkodom azon amit írtatok. Egyik barátommal beszéltem erről, vagyis hogy akarok tetoválást és mondta, hogy meglesz, ha nagyon akarom. Most megyek gimibe és első éves leszek. Szerintetek cikinek fogják gondolni? És a tanáraimat fogja zavarni? A szüleimnek meg utaltam arra, hogy megfogom csináltatni, de nem nagyon törődnek vele. Ha már megcsináltatom, akkor biztos, hogy nem fogom leszedetni. Lehet fog változni az ízlésem, sőt biztos. De három éve szeretném ez a tetoválást és akkoriban beszéltem egy tetoválóval és azt javasolta, hogy legalább gimis legyek amikor megcsináltatom. Azt is mondta, hogy sokan megbánták és, hogy ha gimis koromban is ezt a kis gyémántot szeretném, akkor van értelme megcsináltatni, de az a legfontosabb, hogy legyen jelentése.
2014. aug. 10. 17:32
 14/26 anonim ***** válasza:
Nem csak az a fontos, hogy számodra mit jelent, hanem hogy mások számára mit tükröz. Lehet, hogy számodra egy gyémántnak van jelentése, de mások felé csak annyit közvetít, hogy egy nem túl okos tini vagy.
2014. aug. 10. 18:17
 15/26 anonim ***** válasza:
Szia:) Szerintem se csináltass még tetoválást, de nem fogom újra leírni azokat az érveket amiket az előttem válaszolók írtak. A Gimi. Hát, ha megcsináltatod, nagyon kifognak nézni a tanáraid. Én is most megyek gimnáziumba, és nekem csak annyi, hogy 2-2 fülbevaló van a fülemben, egymás mellett, eddig nem gondolkoztam el azon, hogy ezért kinéznének-e, mert kitűnő vagyok. De elgondolkoztattál. Visszatérve! Semmiképp! Ne csináltasd meg! Örökre megbélyegeznek a tanáraid!Hiába fogsz hajtani, hiába vagy egy zseni, ha meglátják rajtad a tetkót, tényleg vége. Lefogják rontani a jegyeidet és előítéletesek lesznek! 15/L
2014. aug. 10. 18:32
 16/26 A kérdező kommentje:
Annyi ellenérv van a tetoválásommal kapcsolatban, én mégis szeretném..
2014. aug. 10. 18:55
 17/26 anonim ***** válasza:
És miért nem tudsz várni 3 évet?:) Ha úgyérzed, hogy enélkül nem tudod kifejezni magad, akkor itt mélyebb problémák vannak.
2014. aug. 10. 19:10
 18/26 A kérdező kommentje:
Nem akarok várni.. Nekem kell ez a tetoválás.!
2014. aug. 10. 19:11
 19/26 anonim ***** válasza:
Kabe egy ovis szellemi szinvonalan allsz. Csinaltass csak tetovalast, neked valo :)
2014. aug. 10. 22:57
 20/26 A kérdező kommentje:

Amiért tetoválást szeretnék miért vagyok ovis szinten.? O.o

Mindegy, hagyjuk.. megcsináltatom, aztán lesz ami lesz.;)

2014. aug. 10. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!