Megírnátok a véleményeteket ezzel kapcsolatban?
14 éves vagyok és 159-160cm.Legalább 170cm-ig szeretnék megnőni (modellkedés miatt).Szerintetek meg tudok nőni akkorára pár éven belül?Vagy ez mitől függ?
Testvérem 180cm (fiú)
Anya 165cm
Apu 180-183 cm körül volt...
Ömm..Anyu tesója is elég magas (168cm kb) (lány)
Többet így most nem tudok:/
Szerintetek van rá esély?:/
Szia!
Én 14-17 éves koromban 20 cm-t nőttem!
Szóval te nem legalább, hanem minimum 170 cm leszel :D
Egyél sok tejterméket, hogy a csontjaid is erősek legyenek, és jobban növekedj!
Modellnek 173-175 alatt csak protekcióval, vagy extra képességekkel lehet bejutni, és így sem biztos, hogy befutsz. 1x-1x jó móka, de rendszeresen borzasztóan fárasztó+suli mellett szinte lehetetlen csinálni.
Én 13 éves korom óta egy centit sem nőttem, unokatesóm pedig még 17 évesen is nőtt kb 3 cm-t, szóval ezt nem lehet megjósolni.
#3-as köszönöm,és remélem is:D
#5-ös igen,tudom,azért írtam azt hogy "minimum 170cm"
Többieknek is köszi..VISZONT!
#4-es!Te tudsz rólam bármit is?Szerinted nekem csak úgy jött egy ötletem nagy unatkozás közben,hogy "Hm.De jól lenne modellnek lenni,yuppi" NEM!Képzeld el,hogy több ügynökség is felkeresett.Csak a magasságom az,ami nem felel meg,ezért maradt a várkozás,hátha..De persze,te jobban tudod:D Biztosan csak azért akarom,mert "menő"..Én nem vagyok ilyen,bocsi:D És hidd el,hogy nem kell senkit sem "írtani"..
Attól függ. Nem biztos h te is fogsz nőni 20 cm-t. Lehet hogy már csak pár centit, lehet h 10 cm-t is. Ha minden 14 éves nnőe 20 cm-t akkor már 190 lennék...
amúgy Palvin Barbi 168 és híres modell. Mihalik Enikő sem egy villámhárító.
én is 14 vagyok 172 cm, anyum 165, apám meg 189, sajnos még mindig növök....
a legjobb barátnőm is 14, 160 cm, évek óta nem nő egy centit se, pedig a szülei sokkal magasabbak mint az enyémek.
Sajnos ez nagyon sok mindentől függ, de vannak fotó modellek 165 cm körül is,a lényeg hogy hosszú legyen a lábad és nem számít a magasság ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!