Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni társkeresős emberek egy része mitől lehet mentálisan ennyire betege?
Volt pár kérdésem, amiből kiderült hogy lány vagyok, és elég sok férfi írt pm-et (aki most is ír emiatt azt azonnal tiltom)
világosan megmondtam, hogy ismerkedni nem akarok ,de beszélgetni beszélgettem egy picit pár férfival, mert ahhoz volt kedvem. De mondtam hogy csak beszélgetés semmi ismerkedés.
Aztán 5-6 levél beszélgetés után olyanoka tírnak hogy megölik magukat ha nem találkozunk, és nem leszek a barátnőjük, meg képeket küldenek vagdosott csuklókról...
Hova vezet ez, és miért lesz valaki ilyen?
Eléggé ijesztő...
Sztem pedig ez tök vicces.
Mintha valami Family Guy jelentsor lenne :)
bocsánat, lehet hogy ők az úgynevezett trollok? :D
erre nem is gondoltam, akkor esetleg fellélegezhetek ? :D
Ja, átfogalmazom:
Ha nem írod meg valamelyik párbeszédet, én esküszöm kinyírom magam!
"mondom h inkabb meghalok ha nem találkozol velem, mert mind gonoszak vagytok
ha nem lennek maganyos nem irnek itt de te is csak felszines vagy mint a tobbi lany"
"menj a fenebe latni se lattal de te ugyis talasz egy halom fiut
en meg itt halok meg
magam es ez nem vicc ertsd mar meg hogy az en kulsommel megette a fene az ismerkedest de rohogjetek csak a baratnoiddel a nyomorulton..
gondolom megse neznel hisz akit alazunk azt nem szoktuk megnezni. Mostmár tényleg megölöm magam, és te voltál az utolsó csepp a pohárban és ez miattad lesz"
GregaMann made my day :)
Van egy startup ötletem: Tinder-4-hopeless
Itt birkákat lehetne swipe-olni...
A superlike esetén pedig házhoz is visszük az állatot(amennyiben 50kg-nál nem nehezebb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!