Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az itteni társkeresős emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni társkeresős emberek egy része mitől lehet mentálisan ennyire betege?

Figyelt kérdés

Volt pár kérdésem, amiből kiderült hogy lány vagyok, és elég sok férfi írt pm-et (aki most is ír emiatt azt azonnal tiltom)

világosan megmondtam, hogy ismerkedni nem akarok ,de beszélgetni beszélgettem egy picit pár férfival, mert ahhoz volt kedvem. De mondtam hogy csak beszélgetés semmi ismerkedés.

Aztán 5-6 levél beszélgetés után olyanoka tírnak hogy megölik magukat ha nem találkozunk, és nem leszek a barátnőjük, meg képeket küldenek vagdosott csuklókról...

Hova vezet ez, és miért lesz valaki ilyen?

Eléggé ijesztő...

2016. máj. 1. 17:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%

Sztem pedig ez tök vicces.

Mintha valami Family Guy jelentsor lenne :)

2016. máj. 1. 17:03
 2/18 A kérdező kommentje:

bocsánat, lehet hogy ők az úgynevezett trollok? :D

erre nem is gondoltam, akkor esetleg fellélegezhetek ? :D

2016. máj. 1. 17:04
 3/18 anonim ***** válasza:
Fasx se tudja. Vágj be ide egy párbeszédet(vagy priviben) és kitaláljuk.
2016. máj. 1. 17:08
 4/18 anonim ***** válasza:

Ja, átfogalmazom:

Ha nem írod meg valamelyik párbeszédet, én esküszöm kinyírom magam!

2016. máj. 1. 17:09
 5/18 A kérdező kommentje:

"mondom h inkabb meghalok ha nem találkozol velem, mert mind gonoszak vagytok

ha nem lennek maganyos nem irnek itt de te is csak felszines vagy mint a tobbi lany"

"menj a fenebe latni se lattal de te ugyis talasz egy halom fiut

en meg itt halok meg

magam es ez nem vicc ertsd mar meg hogy az en kulsommel megette a fene az ismerkedest de rohogjetek csak a baratnoiddel a nyomorulton..

gondolom megse neznel hisz akit alazunk azt nem szoktuk megnezni. Mostmár tényleg megölöm magam, és te voltál az utolsó csepp a pohárban és ez miattad lesz"

2016. máj. 1. 17:16
 6/18 anonim ***** válasza:
87%
Ők napjában többször is eret vagdosnak, meg öngyilkosok lesznek, olykor felkötik, néha élve boncolják, esetenként fejbe lövik magukat, mikor milyen kedvük van, de valahogy sosem sikerül kivitelezniük a tervüket. Még nem is ismerik a kiszemelt nőt, azt se tudják, hogy kicsoda a beszélgetőpartnerük, de már zsarolják őt. Komolytalan alakok. Lapozz tovább!
2016. máj. 1. 17:20
 7/18 anonim ***** válasza:
80%
Az a baj kérdező,hogy ezek nem trollok! Egyszer amikor nem volt a nevem kiírva, rám írt egy pasi, visszaírtam,hogy én bizony srác vagyok, szerinted mit írt vissza? "Nekem már pasi is jó lenne,úgy ki vagyok éhezve" Facepalm
2016. máj. 1. 17:20
 8/18 anonim ***** válasza:
Te szent ég. Én is rosszul viselem a magányt, de azért itt még nem tartok.
2016. máj. 1. 17:21
 9/18 anonim ***** válasza:
8%
Én nem ölöm meg magam szerintem, de előfordul, hogy nagyon csúnya gondolataim vannak, öncsonkítás, depresszió, más emberekkel, akik velem szemétkednek nagyon agresszív vagyok, többnyire szeretek egyedül lenni, mikor durva gondolataim vannak. Részben családi okok és részben a nőkkel szembeni kudarcok vezettek ide, a többi srác nevében nem nyilatkozom.
2016. máj. 1. 17:23
 10/18 anonim ***** válasza:
55%

GregaMann made my day :)

Van egy startup ötletem: Tinder-4-hopeless

Itt birkákat lehetne swipe-olni...

A superlike esetén pedig házhoz is visszük az állatot(amennyiben 50kg-nál nem nehezebb).

2016. máj. 1. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!