Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az itteni társkeresős emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni társkeresős emberek egy része mitől lehet mentálisan ennyire betege?

Figyelt kérdés

Volt pár kérdésem, amiből kiderült hogy lány vagyok, és elég sok férfi írt pm-et (aki most is ír emiatt azt azonnal tiltom)

világosan megmondtam, hogy ismerkedni nem akarok ,de beszélgetni beszélgettem egy picit pár férfival, mert ahhoz volt kedvem. De mondtam hogy csak beszélgetés semmi ismerkedés.

Aztán 5-6 levél beszélgetés után olyanoka tírnak hogy megölik magukat ha nem találkozunk, és nem leszek a barátnőjük, meg képeket küldenek vagdosott csuklókról...

Hova vezet ez, és miért lesz valaki ilyen?

Eléggé ijesztő...

2016. máj. 1. 17:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
4%
Többnyire nem vagyok agresszív, de igénylem a magányt amikor az vagyok, s akik csúfolnak engem, pl. van egy valaki aki engem mindig szűz lúzernek csúfol, na neki pl. kivájnám a szemgolyóit és befőttes üvegben tartósítva eltenném, meg kibelezném konkrétan, de amúgy, ha az emberek békén hagynak és nem járatják addig a korsót a kútra amíg el nem törik, akkor nem bántok senkit sem.
2016. máj. 1. 17:27
 12/18 anonim ***** válasza:
7%
De én pl. nem zsaroltam soha egy nőt sem érzelmileg és más módon sem. Nem az én stílusom a zsarolás, elfogadom, ha nem kellek egy nőnek, de elvárom, hogy szépen közölje velem, amit akar, mert nagyon durva, aberrált gondolatok vannak az agyamban valahányszor valaki az arcomba nevetve szemétkedik velem, kb. olyan beteg gondolatok ezek, amilyenek a paranoid-skizofréneknél szoktak előfordulni, ha nem kapják meg a gyógyszereiket.
2016. máj. 1. 17:32
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére rám még ilyen egyének nem írtak, de 10-ből 8 ismerkedni akar, nem is akárhogy.

Van olyan, aki jó pár levél után próbál finoman ráfordulni az ismerkedésre, és azt hiszi hülye vagyok és nem esik le.

Volt olyan aki első levélben szia, korod, ismerkedünk és egy képfeltöltéses kép, ami gondolom a farkát ábrázolhatta.

Na meg volt olyan, aki provokálással akart ismerkedni, stb.

Amikor azt írta valaki, hogy régebben gyik-ezett de abbahagyta, mert itt annyi lelki sérült, rinyáló ember van, akkor csak csodálkoztam.

Most már értem miről beszélt...

2016. máj. 1. 17:54
 14/18 anonim ***** válasza:

Jó kérdés és nem tudom. Mindig vannak beteg emberek.

Én próbáltam már itt gyakorin ismerkedni, de nekem sem igazán sikerült. Viszont nem futottam bele beteg emberekbe. Igaz, hogy én pasi vagyok és lányokkal próbáltam ismerkedni.

Nem kifejezetten párkapcsolati ismerkedés volt a célom, hanem akár csak úgy baráti beszélgetés.

Érdekes, hogy emiatt a szélsőséges esetek miatt a teljes ismerkedéstől elzárkózol és mindenkit tiltanál, ha pm-et írna ismerkedés céljából. A te dolgod, én nem szólok bele :) Ez elég kemény szűrés és nem látok benne logikát.

2016. máj. 1. 18:19
 15/18 A kérdező kommentje:
nem kockáztatom hogy megint megkapjam valakitől hogy megöli magát miattam...
2016. máj. 1. 18:24
 16/18 anonim ***** válasza:

De ezért teljesen elzárkózol az ismerkedéstől? Egy ilyen fickót nem-online ismerkedésnél is kifoghatsz. Nem akarlak rábeszélni semmire, csak megjegyeztem.

Én nem vagyok az a megölöm magam fajta, szeretnék ismerkedni, beszélgetni és kicsit furcsának találom, hogy milyen indokokkal pattintanak le embereket.

2016. máj. 1. 18:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, biztos nekem is van valami gond a személyiségemmel, de ilyesmit soha nem írnék vagy mondanék egy nőnek,hogy megölöm magam, ha nem találkozunk. Pár csajjal beszélgettem már innen, de megszakadt a beszélgetés, egyszer még rájuk írtam, ha nem reagáltak,akkor nem zaklattam őket tovább.
2016. máj. 1. 19:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Én ezt alapból nem értem. Én nem örülnék, ha valaki csak azért járna velem, hogy ne legyek öngyilkos.
2016. máj. 20. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!