Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen problémák voltak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen problémák voltak a társkeresős adatlapokkal?

Figyelt kérdés

Mi az, ami miatt egy nő számára nem vonzó az adatlap? Ha megnézitek egy srác/férfi lapját, mi taszít benne?

Milyennek kellene lenni?

2016. jan. 8. 18:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
pasi vagyok, de húgom mindig ezen szentségel, ha ráír egy pasi, akinek a profilképe abból áll, hogy guggol és a kezében tart egy 20kg-os pontyot... és mindig ilyen pecamániások találják be szegényt, ő meg undorodik tőle :D
2016. jan. 8. 18:24
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez jó :-)
2016. jan. 8. 18:26
 3/12 anonim ***** válasza:
38%
Ha nincs a képen megfelelő arcforma, izomtömeg és valamilyen német felső kategóriás gépjármű, akkor az probléma.
2016. jan. 8. 18:32
 4/12 anonim ***** válasza:
44%
#3: I agree with that.
2016. jan. 8. 18:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Határozottan az, ha meg van szabva előre, hogy a kívánt nő max. mennyi kg legyen. Ez nagyon gusztustalan.
2016. jan. 8. 18:51
 6/12 A kérdező kommentje:
Az se kutya, mikor regisztráláskor belövik a fizetésed: 100-200 között... Van akit érdekel...
2016. jan. 8. 18:52
 7/12 anonim ***** válasza:

Mikor csak annyit írnak rád, hogy "Írj!"

Adatlapján is ez a mondat van egyedül (meg az hogy férfi), se normális kor (nem hiszem el, hogy 101 éves), se fénykép.

2016. jan. 8. 19:09
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen, a fénykép az kizáró ok, de alapvetően miért nem vonzóak a mai férfiak?
2016. jan. 8. 19:11
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem szeretem, ha nincs bemutatkozója valakinek. 5 mondat, amit képes összeszedni magáról az illető... Avagy ha van, de lerí róla, hogy helyesírás egyes, fogalmazóképesség szintén.

Ha ránézek a képére és azt érzem, hogy nem tudnék belé szeretni, mert nem lenne meg valószínűleg a kémia, akkor szintén elklikkelem.

Ha valaki azt írja, hogy néhány kiló felesleg már nem fér bele, akkor szintén, pont azért, mert én valahol az átlag és a néhány kiló felesleg között járok. :)

Ilyesmikre figyelek, illetve a foglalkozást szoktam megnézni és a magasságot. A fizetése mindenkinek magánügye, így pl. azt sem szeretem, ha valaki kiírja ő mennyit keres.

2016. jan. 8. 20:43
 10/12 anonim ***** válasza:
nekem általában azért nincs bemutatkozóm, mert a legtöbb oldalon meghatározott karakterszámmal lehet bemutatkozót írni, és nem tudok olyan rövidet írni... de ha ráírok valakire, azzal kezdem.
2016. jan. 9. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!