Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gond van a társkeresős képeimm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gond van a társkeresős képeimmel újítani kéne rajta valamit?

Figyelt kérdés

Fent vagyok az egyik társkeresőn, de még nem jártam sikerrel ott. Két lány azt mondta, hogy az egyik képemen szimpatikus vagyok jó a kisugárzásom a többin nem, ugyanaz a kép volt. A másik lány meg visszahúzódónak tartott, holott elég könnyen megtudok nyílni és nem csak a 4 fal között lennék, ha együtt lennénk.

Nem találtam még meg a tehetségemet az életben, azt amit szívesen csinálnék és kitölteném vele a napomat. Edzettem 2 évig oda figyeltem a kajára, eleget ittam és másfél év után már inkább szenvedés volt és abbahagytam és több ilyen elfoglaltságom volt már amit kezdetben szívesen szenvedéllyel csináltam, utána kezdett elmenni a kedvem tőle. Lehet ez meglátszik a képeim, mert nem telnek tartalmasan a napjaim nem tudom még, hogy mivel foglalhatnám le magam, viszont ha lenne párom azért elvinném sok helyre, kirándulni, sétálni a városba, meginni egy kis kávét vagy enni egy jót, néha este szórakozni, mivel nincs sok barátom ezért nem nagyon járok el itthonról és jó képeket se tudnak csinálni rólam. Viszont 40-50 ezret nem adnék ki profi képekre, mert nagyon sajnálnám rá a pénzt.

Privátba küldenék nektek képeket és szeretném, ha tudnátok segítő tanácsokat mondani nekem, hogy mibe kéne változtatnom milyen képekkel dobhatnám fel. Előre is köszönöm.

2015. dec. 10. 14:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg köze van ahhoz, hogy abba hagytad a sportot. A kinézeted kicsit összébb esett. Miért volt szenvedés?
2015. dec. 10. 14:34
 2/11 A kérdező kommentje:
Mert utóbbi időben inkább kényszernek éreztem minthogy élvezetből csináltam volna, teremben levő emberek meg egyáltalán nem voltak szimpatikusak és állandóan ugyanazokat az idegesítő zenéket tették be.
2015. dec. 10. 14:40
 3/11 anonim ***** válasza:

Jah, hogy terembe jártál, akkor megértem, az idegesítő embereket én sem bírom. Otthon is lehet ám sportolni, de nem kényszeríteni akarlak, ha nem esik jól akkor nem muszáj. Csak ez alapján arra következtetnék, hogy amikor még sportoltál akkor egészségesebbnek néztél ki és ezért változtak meg a képeid.

Nem kell kifizetni 40-50 ezreket profi képekért. Ha van egy kamerád és olvasol pár fotózási tanácsot a neten magadnak is tudsz elég jó képeket beállítani.

2015. dec. 10. 14:47
 4/11 A kérdező kommentje:

Azok a képek akkor készültek mikor edzettem, ha gondolod átküldöm őket.

Tervezem, hogy itthon is fogok edzeni és nem lustulok el teljesen csak tudod ért egy pár csalódás, nem csak a párkeresésben pl. tegnap elveszítettem a munkámat, ami miatt kedvem sincs hozzá.

2015. dec. 10. 14:51
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem küldheted :)

Én megfogadtam hogy ha legközelebb rakok fel társkereső képet, én is egy férfi véleményét fogom előtte kikérni.

2015. dec. 10. 14:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Kamera beállításával nagyon sokat lehet dobni az egyszerű képeken, figyelni kell a fényre, az árnyékolásra, a testhelyzetre, de mint mondtam rengeteg tutorial van a neten erről. Feltéve ha van egy jobb fényképezőgéped, bár már a telefonokkal is lehet elég jó képeket készíteni.
2015. dec. 10. 14:58
 7/11 A kérdező kommentje:
Telefonom jó képeket tud csinálni, de magamról csak az előlapival tudok, ami már nem csinál olyan jó képeket.
2015. dec. 10. 15:00
 8/11 anonim ***** válasza:
küldheted, megpróbálok segíteni
2015. dec. 10. 17:47
 9/11 anonim ***** válasza:

A képen TE vagy. Olyan nincs, hogy egy képpel probléma legyen. Profi képet meg feleslegesen csinálnál, találkozásnál úgyis látni fogja, hogy milyen vagy.

Egyébként pedig képen máshogy néz ki az ember. Mikor még társkeresőztem, készítettem magamról egy képet telefonnal és azt raktam fel, semmi profi fotós, semmi photoshop. Mégis találkozásnál mindig mondták, hogy nem úgy nézek ki, mint a képen.

A probléma nem a képpel van, hanem azzal, hogy nem veszed észre, hogy a társkereső oldal egy külön világ. A nők 90%-a csak szórakozni meg egót növelni megy oda. Aki társat keres, az pedig lazán megteheti, hogy válogat, mivel túlkínálat van. A férfiak nagy része ezért nem kap válaszlevelet és nem azért, mert csúnya, vagy ilyesmi.

2015. dec. 10. 21:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Figyelj ha valamit tényleg "szerettél" csinálni, de abbahagytad csak mert "idegesítő" alakok jártak ugyanabba a konditerembe, mint te akkor valójában önmagad csaptad be és igazából nem szeretted az egészet. Kizárólag azért jártál, mert reménykedtél, hogy így lehet valakid. Mindez persze csak önámítás, először rendbe kéne hozni a "saját magaddal való kapcsolatod". Ellenkező esetben tök mind1, milyen képet raksz társkeresőre, mindenki érezni fogja, hogy nem csak másoknak, hanem magadnak is hazudsz.
2015. dec. 10. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!