Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond van a társkeresős képeimmel újítani kéne rajta valamit?
Fent vagyok az egyik társkeresőn, de még nem jártam sikerrel ott. Két lány azt mondta, hogy az egyik képemen szimpatikus vagyok jó a kisugárzásom a többin nem, ugyanaz a kép volt. A másik lány meg visszahúzódónak tartott, holott elég könnyen megtudok nyílni és nem csak a 4 fal között lennék, ha együtt lennénk.
Nem találtam még meg a tehetségemet az életben, azt amit szívesen csinálnék és kitölteném vele a napomat. Edzettem 2 évig oda figyeltem a kajára, eleget ittam és másfél év után már inkább szenvedés volt és abbahagytam és több ilyen elfoglaltságom volt már amit kezdetben szívesen szenvedéllyel csináltam, utána kezdett elmenni a kedvem tőle. Lehet ez meglátszik a képeim, mert nem telnek tartalmasan a napjaim nem tudom még, hogy mivel foglalhatnám le magam, viszont ha lenne párom azért elvinném sok helyre, kirándulni, sétálni a városba, meginni egy kis kávét vagy enni egy jót, néha este szórakozni, mivel nincs sok barátom ezért nem nagyon járok el itthonról és jó képeket se tudnak csinálni rólam. Viszont 40-50 ezret nem adnék ki profi képekre, mert nagyon sajnálnám rá a pénzt.
Privátba küldenék nektek képeket és szeretném, ha tudnátok segítő tanácsokat mondani nekem, hogy mibe kéne változtatnom milyen képekkel dobhatnám fel. Előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!