Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalakon vannak fent extrém alacsony lányok?
152 centi körül vagyok, a férjem 189 de ha már valakinek akkor neki jelent fizikai kellemetlenséget a csókolózás, mert neki kell jobban lehajolni.
Egyébként velem ott lehetett ismerkedni, ahol a többi lánnyal. Ez picit olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy hol ismerkedhetsz barna hajú lányokkal.
Azért, mert tök alacsony vagyok, azért még semmit se csináltam másképp, meg nem jártam más helyekre, nem regisztráltam más helyekre, mint a többi lány. Az összes különbség azzal kapcsolatban, hogy én hogy élem/éltem az életemet az annyi, hogy székre kell állnom a felső polchoz, meg magas helyeken nem félek annyira, mert nekem mellkasig ér a korlát. :D
No, ezt a sztereotípiát be lehet fejezni, hogy a nagyon alacsony nőknél majd jónak kell lenned.
151cm vagyok, de NEM JELENT (és soha nem jelentett) SZÁMOMRA FIZIKAI KELLEMETLENSÉGET egy magas férfi (volt már 192cm magas párom is). Sőt, nekem azok a férfiak tetszenek jobban, akik legalább egy fejjel magasabbak, mint én. Eddigi tapasztalataim alapján az alacsony férfiak tele vannak frusztrációval, szóval ez meg eleve taszít.
Tudod, mit, kishaver?
Tudok ám még pár előnyt a magas pasik javára az alacsony pasikkal szemben.
A magas pasik tudnak segíteni, ha valamit le kell venni egy magas polcról, és a hozzám hasonló alacsony nők még pipiskedve sem érjük el, ráadásul szívesen segítenek is.
A magas pasikat mindig látja a fotocellás ajtó érzékelője, akkor is, ha rosszul van beállítva, és az alacsony nők magasságát már nem érzékeli, így ha egy magas pasival együtt megyek be egy olyan helyre, ami fotocellás ajtóval működik, akkor soha nem kell ugrálnom meg integetnem, hogy vegyen észre az érzékelő.
A te kérdésedből is süt a frusztráció azzal, hogy úgy gondolod, egy alacsony nőnek meg kell elégednie az alacsony férfiakkal.
De az alacsony csávók viszont beférnek egy harckocsiba!
Ez azért királyság, nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!