Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkereső oldalakon vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalakon vannak fent extrém alacsony lányok?

Figyelt kérdés
Tehát nem olyanokra gondolok (158-163), akik még megtehetik, hogy egy tőlem valamivel magasabb pasit válasszanak és nyújtózkodva/pipiskedve meg tudják őket csókolni, hanem azokra az apró lányokra gondolok, akik számára már kvázi fizikai kellemetlenséget jelent (persze ilyen nincs, na de mégis...) egy tőlem láthatóan magasabb pasival való csókolózás ( <155 cm). Normális, őszinte és provokáció nélküli válaszokat várok! Hol tudnék ilyen lányokkal ismerkedni?

2016. jún. 7. 12:16
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
92%

Tudod, kicsit másképp kellett volna fogalmazni ahhoz, hogy ne legyen sértő a kérdésed. Mi az, hogy fizikai kellemetlenséget jelent egy alacsony nőnek egy magasabb férfival...? Meg úgy egyáltalán. Nem te vagy az egyetlen, aki ilyeneket feltételez tévesen, és ez alapján akar beskatulyázni másokat.

Talán úgy kellett volna inkább feltenni a kérdést, hogy neked az alacsonyabb nők tetszenek, találsz-e ilyet társkeresőkön. És akkor nincs negatív felhangja az egésznek. Tanulj meg körültekintően fogalmazni.

2016. jún. 7. 13:24
 12/41 A kérdező kommentje:
#11: Elnézést, csupán abból a szempontból akartam megközelíteni a dolgot, amit korábban is írtam, miszerint sok nő nem vágyik kifejezetten magas pasira, pont a korábban felsorolt okok miatt. Válaszok helyett pedig a 3. kommentelő kivételével mindenkinek sikerült szét**r***ni a kérdésemet. Remélem azért valaki tud még adni valami tippet, esetleg van pozitív véleménye. Előre is köszi nekik.
2016. jún. 7. 13:32
 13/41 anonim ***** válasza:
27%
hiába az extrém alacsony csaj neki is a villanyoszlop csávók kellenek mert ezzel akarják kompenzálni a kisebbségi komplexusukat ! de az alacsony pasikra rá húzzák a kamu dumát hogy nem tudsz megvédeni meg hogy veszek fel magassarkút? ami mint tudjuk hogy nagy hazugság az egész a nők undorodnak a törpe pasiktól persze kivétel ha kis gyerekes anyuka egyedül vagy kiélt vénlány
2016. jún. 7. 13:32
 14/41 A kérdező kommentje:
Ja és persze az első kommentelőnek is köszönöm. :)
2016. jún. 7. 13:37
 15/41 A kérdező kommentje:
Azt pedig végképp nem értem, hogy őt miért kellett lepontozni. -.-
2016. jún. 7. 13:39
 16/41 anonim ***** válasza:
72%
Glamb Sándor el vagy tévedve. Én a harmadik válaszoló vagyok, egyáltalán nem a magassága miatt választottam a férjemet. Rengeteg barátom volt előtte is, 165 centistől a két méteresig, a magasságuk tök mellékes volt. Sőt, a múltkor pont ezen gondolkodtam, hogy nekem egy bizonyos magasság felett az ismeretlen pasik egyszerűen láthatatlanok, mert annyira nem az én magasságomban vannak, hogy az utcán meg sem nézem őket, mert nem fogom tekergetni felfelé a fejemet, azért, hogy olyat is lássak. A férjemet a neten ismertem meg, de minden más magas pasival úgy kezdődött a dolog, hogy ők szólítottak le, mert anélkül egyszerűen átnéztem rajtuk, mivel az ő magasságukkal mellkason felül kiesnek abból a tartományból amit pásztázok a környéken, hogy úgy mondjam.
2016. jún. 7. 13:42
 17/41 anonim ***** válasza:
91%
Barátnőm fent van társkeresőn, 150cm..
2016. jún. 7. 13:44
 18/41 anonim ***** válasza:
65%

Csak az a baj, kérdező, hogy az elméleted marhaság.

Vannak alacsony nők társkeresőkön, nem is értem, hogy nem tudsz magasságra szűrni, elvileg a legtöbb oldalon ezt meg lehet adni, és szűrhető. De ne feltételezd, hogy az alacsony nőknek akadály a magas pasi.

Ne azért keress alacsony nőket, mert kénytelenek alacsonyabb férfiakkal megalkudni, mert szerinted kellemetlen (ne akarj belelátni mások fejébe), hanem azért, mert neked tetszik. Ha nekem valaki ilyen elméletet személyes találkozón levágna, azonnal otthagynám, netes beszélgetés során meg megkapná az azonnali tiltást.

2016. jún. 7. 14:21
 19/41 anonim ***** válasza:
56%

galamb sándor, fárasztó vagy a csipákolásoddal!

Sosem magasság alapján keresgéltem a fiúk közül, sőt a baromi magas pasik nem jönnek be! Van egy haverom, a fiú simán megvan 2 méter és néha sajnálom szegényt, hogy sokszor lehajtott fejjel kell közlekednie, különben lefejel valamit.

De most figyelj, nekem a középmagas, sőt az alacsony pasik is bejönnek, mivel én sem meszelem ülve az eget a 158 centimmel!

2016. jún. 7. 15:27
 20/41 anonim ***** válasza:

Èn ha sok sok alacsony nőből

5-ről tudok, hogy és az egymagas pasikat szereti èrtsd: 145-155 cm. Amùgy keresgèlj az ázsiaiak között sok ázsiai nő rajong a fehèr férfiakèrt, akik már meg vannak 170 centisek.

2016. jún. 7. 15:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!