Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalakon vannak fent extrém alacsony lányok?
Tudod, kicsit másképp kellett volna fogalmazni ahhoz, hogy ne legyen sértő a kérdésed. Mi az, hogy fizikai kellemetlenséget jelent egy alacsony nőnek egy magasabb férfival...? Meg úgy egyáltalán. Nem te vagy az egyetlen, aki ilyeneket feltételez tévesen, és ez alapján akar beskatulyázni másokat.
Talán úgy kellett volna inkább feltenni a kérdést, hogy neked az alacsonyabb nők tetszenek, találsz-e ilyet társkeresőkön. És akkor nincs negatív felhangja az egésznek. Tanulj meg körültekintően fogalmazni.
Csak az a baj, kérdező, hogy az elméleted marhaság.
Vannak alacsony nők társkeresőkön, nem is értem, hogy nem tudsz magasságra szűrni, elvileg a legtöbb oldalon ezt meg lehet adni, és szűrhető. De ne feltételezd, hogy az alacsony nőknek akadály a magas pasi.
Ne azért keress alacsony nőket, mert kénytelenek alacsonyabb férfiakkal megalkudni, mert szerinted kellemetlen (ne akarj belelátni mások fejébe), hanem azért, mert neked tetszik. Ha nekem valaki ilyen elméletet személyes találkozón levágna, azonnal otthagynám, netes beszélgetés során meg megkapná az azonnali tiltást.
galamb sándor, fárasztó vagy a csipákolásoddal!
Sosem magasság alapján keresgéltem a fiúk közül, sőt a baromi magas pasik nem jönnek be! Van egy haverom, a fiú simán megvan 2 méter és néha sajnálom szegényt, hogy sokszor lehajtott fejjel kell közlekednie, különben lefejel valamit.
De most figyelj, nekem a középmagas, sőt az alacsony pasik is bejönnek, mivel én sem meszelem ülve az eget a 158 centimmel!
Èn ha sok sok alacsony nőből
5-ről tudok, hogy és az egymagas pasikat szereti èrtsd: 145-155 cm. Amùgy keresgèlj az ázsiaiak között sok ázsiai nő rajong a fehèr férfiakèrt, akik már meg vannak 170 centisek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!