Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkereső oldalakon vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalakon vannak fent extrém alacsony lányok?

Figyelt kérdés
Tehát nem olyanokra gondolok (158-163), akik még megtehetik, hogy egy tőlem valamivel magasabb pasit válasszanak és nyújtózkodva/pipiskedve meg tudják őket csókolni, hanem azokra az apró lányokra gondolok, akik számára már kvázi fizikai kellemetlenséget jelent (persze ilyen nincs, na de mégis...) egy tőlem láthatóan magasabb pasival való csókolózás ( <155 cm). Normális, őszinte és provokáció nélküli válaszokat várok! Hol tudnék ilyen lányokkal ismerkedni?

2016. jún. 7. 12:16
1 2 3 4 5
 31/41 Alibaba15 ***** válasza:

Igen ebbol latszik, hogy mindenki mas. De csajok, te is beismerhetitek, hogy a nok tobbsegenek fontos a magassag. Kerlek higgyetek el nekem, mert megtapasztaltam. A minap tortent meg velem tarskereson, hogy a csaj kozolte, hogy neki meg 5 cm magassag is fontos mert nem erezne nokent magat egy alacsony pasival. Es igy abba is maradt a beszelgetesunk. Es sajnos rengeteg ilyet kapok.

[link]

Es meg sok hasonlo cikket talalni interneten kulonbozo noktol.

2016. jún. 20. 00:51
 32/41 anonim ***** válasza:
"a nok tobbsegenek" - Ez így már közelebb áll a valósághoz, mint azoknak az állításai, akik azt mondják, hogy minden nőnek fontos. Ezzel egyet is értek, mivel ez nekem is fontos szempont, de ismerek olyat is, akinek meg ez nem volt fontos, szóval mondjuk a többségnek valószínűleg fontos, és van egy réteg, akiknek ez nem szempont.
2016. jún. 20. 08:59
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Németországban rengeteg olyan fiatal párt látok, ahol egyforma magasak, vagy a csaj bő fél fejjel magasabb, mint a pasi. És mielőtt most azzal jönnél, AliBaba - ahol az Ali nyilván az Alacsony becézése:-)) - hogy azok biztosan gazdag fiúk, sietek leszögezni, hogy láthatóan kétkezi munkásokról van szó.
2016. jún. 20. 10:34
 34/41 Alibaba15 ***** válasza:

Igen de persze az Nemetorszagban van es minden orszagban mas a kultura es a szokas. En tapasztalataim alapjan, itt Magyaroszagon a nok tobbsegenek fontos ahogy te is irtad neked is. Es ahogy irtam is fentebb, hogy kb a 10%-a nem tesz kulombseget es leszarja a magassagot, igy csak azokbol valogathatok per pillanat meg. De ez meg fog valtozni hamarosan en leszek a masodik magyar Hajnal Ban utan aki megcsinaltatja a magassagnovelo mutetet.

[link]

Felvettem a kapcsolatot a klinikval inteznek minden papirmunkat, meghivolevelet hogy megkapd a vizumot Oroszorszagba. Igy nekem csak utaznom kell. Az arban benne van a napi 3 etkezes, fizioterapia, 6 honap tartozkodas a korhazban es maga a mutet es a mutet utani nyomon kovetes.

2016. jún. 20. 15:20
 35/41 A kérdező kommentje:
#34: xD Hehe, biztos nagyon kellemes lesz. Én inkább újraszületnék (annak ellenére, hogy én sem vagyok elégedett), mintsem így kínozzam magamat csak azért, mert rossz géneket örököltem, amiről aztán tényleg nem tehetek. De ha te ilyen bátor vagy és megteheted, hogy fél évig munka és szórakozás nélkül átélj egy tortúrát, akkor csak nyugodtan. Viszont ha gyereket akarsz majd vállalni, ahhoz is legyen elég vér a pucádban, hogy megemlítsd ezt a műtétet az újdonsült gyönyörű feleségednek, ne lepődjön meg, ha a fia 20 éves korára nem éri el a 180 centit.
2016. jún. 20. 15:49
 36/41 Alibaba15 ***** válasza:
Hat nem is az hogy bátor vagyok, de utalom magam igy. Nem szeretnek gyereket de ha lesz is majd kitalálok valamit :) de nem mondok le a mutetrol ha ossze szarom magam a fájdalomtól akkor is megéri. Plusz 7 cm ahh a boldogságom kulcsa. Jobb lesz mert nekem meg az is plusz szenvedést jelent hogy a ket bátyám magas csak en nem. Ez meg rosszabb nekem.
2016. jún. 22. 04:09
 37/41 anonim ***** válasza:

Pazarlásnak tartom ennyi pénzt elkölteni egy magasságnövelésre, ráadásul a génjeid, amit továbbörökíthetsz, nem lesznek jobbak, szóval max. akkor nem buksz le, ha lányod születik, nem fiad. Ennyiből már tudsz venni egy kisebb lakást.

Pocsék dolog alacsonynak lenni, nőként is, mert alig vesznek észre, fellöknek, rád taposnak, iskolásnak hisznek, és még elnézést sem kérnek... De nem tudnék tisztelni olyan embert, aki megműtteti magát, elszór milliókat pár centi miatt, hogy magasabb legyen, csak azért, hogy jobban bevágódjon a másik nemnél...

2016. jún. 22. 09:48
 38/41 Alibaba15 ***** válasza:
Nos ha Budapesten talalsz 4 millio forinter egy kisebb lakast akkor szolj, mert ez ugy baromsag ahogy van. Egy lepukkant felujitando haz is 5-6 milliotol kezdodik, amire plusz meg masfel milliot ra kell kolteni felujitasra. Maris 7,5 millio. Mivel megneztem a kinalatot tudom. Budapesten kivul talan kapnal valamit 4 millioert, de ha mar lakast veszek nem egy olyan megyeben veszek ahol semmi munkalehetoseg nincs. Ahol nemi munka van az Budapest. En legfokeppen nem a csajok miatt csinalom hogy bevagodjak naluk, hanem mert versenyezni akarok athletic phisique kategoriaban. De mivel megtapasztaltam, hogy 170 cm alatt ilyen sportban meg alacsonyabbnak nezel ki mar 10 kg izom utan is. Mivel anno edzettem fel jott ram vagy 15 kg izom es a munkatarsaim mondtak hogy hagyjam abba mert meg alacsonyabbnak nezek ki. Igy abba hagytam de am tenyleg igazuk volt. Van egy 174 cm-es kollegaim edz o is de meg se nez ki alacsonynak hiaba szedett fel 10 kg izmot mert megvan a magassaga. Nem kell engem tisztelni es felnezni se ram a mutet utan. Mivel magam miatt csinalom, hogy jobb eletem legyen es hogy jobban erezzem magam. Es mivel van a mutetre penzem igy 2 even belul utazok oroszorszagba majd kepeket kuldok itt a labamrol mikozben a keret a labamon van. 8 honap utan pedig ismet talpon plusz 7 cm-rel. Igen sok penz, de akinek van ra penze es ugyan ilyen kisebbsegi erzese van megcsinaltatna a mutetet. Rengeteg ember csinaltatja a mutet. A hegekrol pedig annyit, hogy a klinika megirta hogy lezerrel eltudjak tuntetni nekem miutan levettek a keretet.
2016. jún. 23. 01:50
 39/41 anonim ***** válasza:
Nézd csak, a cikkben ez szerepel: "nem bánta meg a 40 ezer dolláros, azaz több, mint 8,7 millió forintos műtétet"
2016. jún. 23. 10:19
 40/41 Alibaba15 ***** válasza:

Igen de az 8 evvel ezelott volt, azota sokat romlott az orosz arfolyam es kaptam arajanlatott es egy arlistat a korhaztol.

The budgets:

bone lengthening of both tibias of 7-8cm duration of 6 months and stay during all months to removal of appliances. Physiotherapy, normal menu (breakfast, lunch, diner)

-in common room 14 000 euros

Ez a verzo 14 ezer euros, megosztott szobakban. De kaptam arajanlatott ha egy agyas szobaban akarsz lenni 20 ezer euro.

2016. jún. 24. 02:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!