Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkereső oldalakon vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalakon vannak fent extrém alacsony lányok?

Figyelt kérdés
Tehát nem olyanokra gondolok (158-163), akik még megtehetik, hogy egy tőlem valamivel magasabb pasit válasszanak és nyújtózkodva/pipiskedve meg tudják őket csókolni, hanem azokra az apró lányokra gondolok, akik számára már kvázi fizikai kellemetlenséget jelent (persze ilyen nincs, na de mégis...) egy tőlem láthatóan magasabb pasival való csókolózás ( <155 cm). Normális, őszinte és provokáció nélküli válaszokat várok! Hol tudnék ilyen lányokkal ismerkedni?

2016. jún. 7. 12:16
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
66%

Én 154 centi körül vagyok, és nagyon szeretem a magas fiúkat. Semmi akadály nincs semmiben, ha ölelést, vagy csókot akarnak vagy és pipiskedek vagy ők hajolnak le. Úgy érzem a magas fiúk megvédhetnek, és ez jó érzés. És ahogy szoktam mondani: vízszintesben úgysem számít

Nem tudom melyik válaszoló írta, de a kisebbségi komplexus nem a magasságtól függ ;)

2016. jún. 7. 15:53
 22/41 anonim ***** válasza:
51%
Amùgy én is szeretem az alacsony nőket, ismerek egy fiatal csajt az nagyon kisnövésű, olyan 140 körüli, közben elmúlt már 20, de ùgy nèz ki mint, aki most készül az általános iskola 3. osztályba, na vele például már csak ezért sem jönnèk össze, nehogy pedofilnak nèzzenek.
2016. jún. 7. 15:58
 23/41 anonim ***** válasza:
51%

"A magas pasikat mindig látja a fotocellás ajtó érzékelője..."

A pocakos pasikat meg bässza pofán a lengőajtó! :-))

2016. jún. 8. 14:54
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nálunk családi vonás, hogy alacsony párt választunk. Apai nagyapám a maga 2 m-ével a 145 centis nagyanyámba zúgott bele olthatatlanul, apám is, én is, a fiam is 160 centi alatt keresgéltünk.
2016. jún. 8. 14:58
 25/41 Alibaba15 ***** válasza:
En ferfi letemre utalom magam a 167 cm-mel, nem birok megbratkozni vele mert nem erem el az atlag ferfi magassagot ne tudjatok meg mekkora szivas ez nekem. Es mennyi elutasitas er nap mint nap csajok teren, mert a csajok 90%-nak fontos a magassag es meg az alacsonyabb csajok is magas pasikat akarnak maguknak. Szoval nekem marad a csajok 10%-a. Amibol 2%-nak gyereke van, 2% hazas, 2%-a lezbikus, 1%-a nekem nem jon be, 1%-nak en nem jovok be. Szoval marad a nok 1%-a amibol valogathatok. Nos ennyire nehez egy not talalni egy alacsony pasinak.
2016. jún. 18. 01:37
 26/41 anonim ***** válasza:

Igen, 167 centivel képtelenség. Plusz kopaszodok, szemüveges is vagyok, vékony se vagyok (csak izmos, de úgy tűnik az se ellensúlyoz semmit).

Sajnos ez van: a 20. végére a média elhitette minden nővel, hogy a csak a magas férfiak lehetnek sikeresek, csak ők tudnak biztonságot teremteni és, hogy az jár a nőknek. Mintha mi úgy állnánk a nőkhöz, hogy csak a 90-60-90 jöhet szóba és akinek kis melle van, az akkor se talál magának pasit, ha fejre áll. De nem így van, mert nem lehet a nőknél egyetlen olyan külső tulajdonságot mondani, ami alapján a férfiak 99,9%-a az első másodpercben végérvényesen elutasítaná a nőt.

Én csak annyit kívánok, hogy egyszer érezzenek erre rá a nők!

2016. jún. 18. 03:26
 27/41 anonim ***** válasza:
Ó, csak születne nőnek ez a sok nyavalygó hisztis pasi. Drágáim, ti nem a magasságotok miatt nem kelletek, hanem azért, mert ilyen hisztisek vagytok és ezt a nőkre vetítitek ki. Igen, nektek nehezebb, mint az átlag magasaknak vagy a magasabbaknak, de a hisztivel csak még jobban magatok ellen dolgoztok. Egy hisztis pasi rosszabb, mint egy hisztis gyerek...
2016. jún. 18. 05:32
 28/41 Alibaba15 ***** válasza:
30%
Mi nem hisztizunk csak kozoljuk a tenyeket, ami az igazsag. Pedig igen is egy alacsony pasi is lehet olyan sikeres es jo mint egy magasabb pasi. Egy alacsony pasi is tud olyan jo megjelenest biztositani mint egy magasabb. Es igen a legnagyobb baj, hogy a noket eleve ugy nevelik, hogy csak a magasabb pasival szabad osszejonni! Beleragjak a nok szajaba es mire 25 lesz addigra csak a magasabbakat nezik meg. Es igen par cikk ki jott arol, hogy az alacsonyabb pasik diszkriminalva vannak. Peldaul egy alacsony pasi hiaba okos, jo kepu es ha akar beadni spermat a spermabankba vissza fogjak utasitani mert nem magas, mert csak a tokeletes magas megjelenesut fogadjak el. Es ebbol latszik, hogy mi alacsonyak hatranyba vagyunk sorolva mindenbe. Es ez most tenyleg nem hisztizes csak kesz teny. Undorito ez a vilag. Bar 27 eves vagyok de meg varok ket evet ha addigra nem mulik el a kisebbsegi erzetem, Isten a tanum ra, hogy ki adom azt a 4 millio forintot a mutetre es elutazok oroszorszagba azert a plusz 8 cm-ert
2016. jún. 19. 03:43
 29/41 anonim ***** válasza:
91%

"Es igen a legnagyobb baj, hogy a noket eleve ugy nevelik, hogy csak a magasabb pasival szabad osszejonni!"

Nem tudom, engem, meg a családban a többi lányt úgy nevelték, hogy csak józan életű pasival szabad összejönni. A magasságra soha senki nem tért ki, a jellemre annál inkább.

2016. jún. 19. 18:23
 30/41 anonim ***** válasza:
Nagymamámnak az a mániája, hogy csak vallásos pasival szabad összejönni... A vallásos pasik mind magasak lennének? :-)
2016. jún. 19. 18:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!