Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, van köztetek olyan, aki regelt már társkeresőre női kamuprofillal? Mi lett az eredmény?
Szerintem sokunk(én is férfi vagyok) fantáziáját birizgálja, igaz-e az, amit a nők mondanak a netes társkeresésről: levelek végeláthatatlan sora, bunkók, perverzek, nős, túlkoros pasik szánalmas próbálkozásai, dickpic-ek küldözgetése, érdeklődés a "tarifákról", tiszteletlen beszólások, "szia, mizu"-k áradata, gagyi poénokkal való operálás, gátlástalan hazudozás, stb...
Szerintem sokunk fejében megfordult már, hogy jó lenne egy kísérletet végezni, hogy ez tényleg így van-e: ez pedig egy női kamuprofil létrehozásával lehetséges. Van köztetek, aki megpróbálta? Mi lett a végeredmény?
Valóban úgy van minden, ahogy a nők mondják? Tényleg igaz, hogy a regelés után pár perccel már el is kezdenek jönni a levelek, egy idő után pedig szabályos "levélözönben" úszik a női felhasználó? Mit tapasztaltatok a "kísérlet" során?
Én olyan profilt csináltam, ahová egy jóképű férfi képeit töltöttem fel.
Hát, a következő életemben gazdag és jóképű akarok lenni :D
Igen, pontosan az általad említett kíváncsiság vezérelt, illetve az, hogy a nők gyakorlatilag teljesen mást állítanak a levelekről mint a férfiak, így ki akartam próbálni, hogy mi az igazság.
A profil egy 24 éves nő volt kép nélkül, teljesen átlagos (semmitmondó) bemutatkozással, a jelmondat pedig egy idézet (ahogy szokás). Kapaszkodónak annyit írtam, hogy szeretem a kutyákat és érdekel a történelem illetve a zene. Direkt nem léptem be aznap, csak másnap délután és csodák csodájára 19 levél várt:). Ez egyetlen nap "termése" egy olyan profilnál, ahol még csak egy kép sem volt kint. A levelekből 4 volt kritikán aluli, a többi teljesen normális hangnemben íródott, bár további 7 volt olyan, amin érezhető volt a ctrl+c\ctrl+V hatás. Illetve még 3 ahol érezhetően csak a szex a célja az írójának, de ezek is normális hangvételűek voltak. Viszont a maradék 5 teljesen normális, a lehetőségekhez mérten egyedi levelet írt (használta a kapaszkodókat). Nekik írtam is egy válaszlevelet, amiben leírtam, hogy ez csak egy kísérlet volt. Ezután töröltem a profilt. Nem állítom, hogy a valóságban ebből az 5-ből tudna választani egy "átlagos 24 éves nő", de 1 nap alatt 5 normális üzenet azért nem rossz.
Tehát nem igazak a napi több 100 leveles híresztelések, de az sem, hogy az összes levélíró egyen-levelet illetve dickpic-eket küldözget. Hozzáteszem, hogy férfiként szerintem a többség összetenné a két kezét, ha 1 nap alatt ennyi levelet kapna ilyen arányokkal (19-ből 5 normális), de még akkor is, ha 19 elküldött levélre kapna 5 normális választ.
Én egy jobb pasi képével reggeltem mint jómagam vagyok. Bemásoltam az igaz profilomból az üzenetet amire nrm kaptam választ....jobb képnél bezzeg kaptam..
különben az exemet kellett ellenőrizni sajnos azért volt a kamu profil..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!