Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalmam töretlen volt, amikor kezdtem (volna) az ismerkedéseket, nyomultam, írtam, hírdettem. Semmit nem értem el. Eredmény:0. Önbizalmam már:0. Van ebből kiút? (F)
Amikor kezdtem a discócba járást,naív önbizalom volt bennem.Örültem,vágytam az ismerkedésekre...mondván,milyen jó lesz majd.Lesz barátnőm,ezáltal megváltozik az életem,szexuálisan is kielégülök.Júúújjj de jó lesz.Végre.
Véletlenül otthon meghallottam,ahogy szüleim össze súgtak-búgtak a hátam mögött és ezt hallottam:..."vigyázz nem szabad mondani neki,hogy alacsony akkor bátortalan lesz!"
Én meg magamban röhögtem ezen.Hülyék ezek? De hisz jó pasi vagyok. Nem iszom,nem dohányzom.Jó ruhám van,rendes becsületes vagyok. Azt hittem tök naívan, ezek számítanak a nőknek....én bolond. Később rávezettek a félelmetes valóságra!
Odamentem a pulnál könyöklő első lányhoz és hívtam egy italra!..erre ő mint akit darázs csípett meg,hogy képzelek én olyat?
Jó, semmi gond. Utána mentem 2.-ikhoz..3.-ikhoz és szinte szánakozva néztek le rám,mit akarok én?
Na ez volt a kezdet.Utána ráálltam hírdetésekre,írtam válasoltam és mindig ez volt a vége,-bocs de nem ilyet keresek!
Megkérdeztem az egyik "jelöltet" mondja már meg mi a problémája velem?
Nagy nehezen elárulta,ha nem lennék 162cm kellenék,de így nem tud felnézni rám.Bocs.
(természetesen a hozzám illőknél próbálkoztam,tehát 150-160cm lányoknál).
Mára már abahagytam.
Most így kapásra, először is járj vastagtalpú cipőben, az már dob másfél centit, csinálj a hajaddal valamit, ott megint lesz két-három centi, plusz nem tudom mennyi idős vagy, de aki sokat ül a gép előtt ott elsatnyulnak a hátizmok, tartóizmok és a csigolyák közelebb kerülnek egymáshoz, akár 2 centivel is alacsonyabb leszel.
Ha ezt összeadod, az már 5-6 centi plusz.
,,Odamentem a pulnál könyöklő első lányhoz és hívtam egy italra!..erre ő mint akit darázs csípett meg,hogy képzelek én olyat? "
Na, itt kezdted elcseszni. Nem hívunk meg rögtön minden csajt italozni! Ezzel arra utaltál, hogy őt csak ezáltal tudod felszedni. Megalázkodsz! Flört, ismerkedés, majd max egy tea!
Na, hogy ne ess kétségbe: én 200cm vagyok, állítólag jó képű, de nem vagyok egy nagy nőfaló. 2!! kapcsolatom volt eddig életembe, ellentétbe unokatesómmal, aki kb 170 magas, 10-12 nője volt!
29f
Szimplán megtörtént, ami megszokott a való világban, hiába nyomják az álszent bullshiteket a megbomlott realitásérzékű gyk tagok.
1, Az önbizalom NEM számít olyan szinten a társkeresésben, mint ahogy itt előadják. Lehet valakinek óriási önbizalma, ha csúnya, rosszul kommunikál, stb. akkor semmit sem ér el vele.
2, A magasság SZÁMÍT. Egy felmérés szerint a nők többségének a legelső elvárás, hogy a férfi magasabb legyen. Rengetegnek az átlagmagasságú srácok alatt senki sem jön be.
Kiút? Próbálkozz tovább az alacsonyabb lányoknál. Mást nem igazán tehetsz. Esetleg kompenzálhatod a dolgot pénzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!