Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mégis van kiút a barát zónából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis van kiút a barát zónából vagy mit jelentsen ez?

Figyelt kérdés

Van egy lány akiért odavagyok már 5 éve. De ő mindig csak barátságot látott a dologba. Sose akart többet így hát barátok maradtunk.

Tegnap feljött hozzám iszogattunk és hatalmasat szeretkeztünk. Ma reggel gyorsan idegesen elment és azt mondta lehet ennek nem kellett volna megtörténnie....Most akkor mi van....

2016. dec. 27. 12:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus.. a tinikategória lejjebb található!

Ismerős az a helyzet, hogy sokan részegen nem tudják, hogy mit csinálnak? Főleg, olyat tesznek ilyenkor, amit épp ésszel nem is csinálnának meg!

Ebből is látszik, hogy a csaj nem ismeri az alkoholnál a mértéket!

Te szimplán csak egy részeg csajjal d..gtál! Ennyi! Ebbe ne gondolj bele többet!!!

2016. dec. 27. 12:44
 2/11 anonim ***** válasza:

Az van, hogy továbbra sem akar tőled semmi többet, és megbánta, hogy lefeküdt veled.

Remélem, legalább annyi eszed volt, hogy gumit húzz!

2016. dec. 27. 12:45
 3/11 A kérdező kommentje:
1. Pedig nagyon szeretkezős csókolgatós érzelmes együttlét volt.
2016. dec. 27. 12:46
 4/11 anonim ***** válasza:

Tudod, te egyáltalán, hogy mit jelent a szeretkezés kifejezés? Szerintem inkább csak te gondolod túl a dolgot, hisz a te részedről vannak érzelmek, nem nála!

D..gtatok csak fogd már fel, vagy ezt a te agyi szinted nem tudja? Az már a te bajod!

Nagyon sokat fogsz még koppanni az életben!

2016. dec. 27. 12:50
 5/11 anonim ***** válasza:

Bammeg, akkor legyél annyira férfi, hogy megkeresed, és megkérdezed őt, hogy neki ez az éjszaka mit jelentett?

Mert ha továbbra is csak a barátod akar lenni, akkor azt is elfogadod, de neked ez sokat jelentett.

Aztán lesz ami lesz...

2016. dec. 27. 12:53
 6/11 A kérdező kommentje:
4. De én csak érzelemből tudok szexelni
2016. dec. 27. 12:54
 7/11 anonim ***** válasza:
64%

"4. De én csak érzelemből tudok szexelni"

Te tényleg agyilag zokni vagy, vagy csak itt tetteted a h..lyét! Vagy az olvasás megértéssel vannak problémáid?

"Szerintem inkább csak te gondolod túl a dolgot, hisz a te részedről vannak érzelmek, nem nála!"

Számodra akkor szeretkezés volt, számára meg egy jó d..gás! Nem mindenkinek kell érzelem a szexhez!

2016. dec. 27. 12:58
 8/11 anonim ***** válasza:
48%
ezt a barátzónás dolgot a férfiak találták ki. Nincs ilyen. Én is a legjobb barátommal jöttem össze, mert vonzott szexuálisan is, jófejnek tartottam, víccesnek stb. Ha nem ilyen lett volna, akkor hiába nem a barátom, nem akartam volna vele összejönni. És még mi nők bonyolítjuk túl az életet...
2016. dec. 27. 13:27
 9/11 anonim ***** válasza:
19%

Jaja, ez a barátzóna szerintem is egy tipikus baromság.

Egy egészséges nő nyilván olyan férfiakkal veszi magát körbe, akikhez vonzódik.

Aztán van aki megmarad havernak mert már foglalt vagy úgy alakul éppen mindig a helyzet, hogy van más, van akivel meg összejön.

2016. dec. 27. 13:44
 10/11 Szergej55 ***** válasza:
Asszem barátzónás maradsz.
2016. dec. 27. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!